Přerušovanýá soulož a otěhotnění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #402546 11.7.2019 13:05

Holky, mám takový dotaz - kdo z vás otehotnelo z přerušovaneho styku, kdy víte, že partner přerušil včas a ani to nebylo tak, že byste měli třeba 2 čísla za sebou, aniž by si partner mezi nimi došel na záchod. Prostě, kdo opravdu otehotnel z těch pověstných kapiček lásky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja taky praktikuju prerusovanou nekolik let a nic.

  • Rebeca11.7.2019 15:09

    Několik let, více partnerů a nikdy nic. Je potřeba dodržovat pravidla. :)

  • přerušovanou soulož provozujeme přes 10 let a neotěhotnela jsem z ní nikdy, na kapičku lásky nevěřím, prostě si to chlap buď umí ohlídat nebo neumí.

  • Muj pritel to tak nekolik let praktikoval s exkou a tvrdil mi, ze to tak muzeme delat též, kdyz u nich to neselhalo. Ja tomu, ale nevěřím a brala HA. Mam totiz tri kamaradky, ktere takhle neplanovane otehotneli. No a po letech se ukazalo, ze pritele exka nemůže otehotnet a snaží se uz pekne dlouho. Takze tam to nebylo jen tim, ze perfektně zvládali prerusovanou souloz. Asi je to individuální, nekdo takhle neotehotni a nekdo jo.

  • Také jsme využívali tuto metodu a vše fungovalo. Ale tak nějak se stalo, že se nějaký ten rychlík - nedočkavec dostal tam kam neměl (do té kapičky - protože manžel vyvrcholil mimo) a čekáme třetí dítko :-D

  • Já jsem otěhotněla z přerušované soulože, partner to prý včas přerušil, není si vědom, že by mu něco uteklo. A dokonce jsme měli jen jeden sex. Dítě už jsme další nechtěli, takže si fakt dával pozor.

  • Několik měsíců a nic. Ale divím se:-D no, pak jsem si šla pro prášky. Pro něho to nebylo úplně 100% pohodlí.

  • já tuhle metodu praktikovala spoustu let s několika partnery, i když přerušovali opravdu na poslední chvíli, tak nikdy nic. Pak jsme se s mužem začli snažit o dítě a trvalo nám rok a půl, než se podařilo. Když bylo dceři něco přes rok, energie a čas na sex byla tak sotva jednou za měsíc, kromě toho to nebyla přerušovaná soulož - v 90% případů manžel počká, až se udělám já, a pak končíme, protože on nechce (vyčerpává ho to a přijde mu to jako plýtvání...) čili neudělal se takhle asi 4 měsíce v kuse a já z ničeho nic byla těhotná... ze sexu, kdy jsem uspokojená byla jen já. tak si říkám, jak je to sakra možný... u něj ani takové ty kapičky nijak zvlášť nejsou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist