Přemýšlím, zdali nejsem bisexuálka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59262 30.9.2012 20:13

Pěkný večer
honí se mi hlavou pár otázek, nejspíš na ně tady nenaleznu odpověd, přesto se chci podělit.. Nikdy jsem vlastně neměla pořádný vztah, mnohokrát jsem byla zamilovaná - platonicky, ale nejspíš né doopravdy. Přemýšlím, zda nejsem na holky. Už se mi jich pár líbilo, i když jsem byla mladší, ale muži jsou muži. Jenže dnes není snadné když to tak řeknu - to s nějakou zkusit" :D na seznamku nejdu, tak zoufalá nejsem, ani muže bych tam nikdy nehledala. Pořád si myslím, že ten pravý příjde, jen mě docela to stejné pohlaví láká, ale nedokážu si představit vedle sebe ženu, možná nějaký flirt.. máte to tak taky nějaká? je mi 20 ;-)

zapomněla jsem dodat, že jsem se už líbala asi se třemi kamarádky, ale bylo to pro pobavení.. už je to dost dávno, ani si to mmoc nevybavui

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea06028930.9.2012 20:19

    Ahoj , mě je 23 a jsem vdaná a i přes to si občas říkám , že sex s holkou by byl fajn . Ale zatím jsem nenašla odvahu to zkusit a možná ani nenajdu , kdo ví ... :)
    Tak že se neboj , podle mě je to naprosto normální :) , protože přiznejme si , která z nás se někdy na ženu nepodívala a neřekla si , že je to kus ?? :)
    Navíc si myslím , že ani manžovi by to nevadilo ;) . :D :D

  • Je to těžké, musíš na to přít sama co je ti blíž...já vím od 16ti že mě přitahují muži i ženy, s holkama dokážu komentovat kluky a s chlapama zase holky... líbání a osahávání se slečnou už mám také za sebou, akorát to milování mi chybí, ale od přítele to mám schválené pokud mu prej s ženou pak neuteču ať to zkusím...jedna mě dokonce hodně pobláznila, jsme kamarádky a vím že kdybych to zkusila, tak to bude ona ta má první a asi i poslední slečna se kterou bych skončila v posteli....Miluji svého přítele, snažíme se o miminko, takže opustit ho nehodlám... ale jedno ti doporučím, zkus se někdy třeba jen s nějakou slečnou líbat (akce, zábava, sranda) a sama zjistíš zda je ti to příjemné nebo ne...dokud jsem to nezkusila, tak jsem jen tušila, ale pak jsem si byla 100% jistá jak to mám...a hlavně se nesmíš bát názorů lidí...bohužel i v dnešní době to hodně lidí bere dost špatně, já mám štěstí, že mám kolem sebe lidi, kteří to neodsuzují... :-) jinak bude mi 21...

  • Simone1.10.2012 13:44

    Jak píše Lucie, asi by to chtělo si to zkusit, aby sis tím byla jistá. Já se přiznám, že jsem si "sex" s holkou v 18 zkusila a byl to můj první sex vůbec :-D Mně se to tehdy líbilo dost, bylo to takové vzrušující, jakoby zakázané a ta holka byla moc hezká. I přes to všechno, co tu píšu, ale vím, že bisexuálka nejsem, protože do holky jsem se nikdy nezamilovala a ani bych nechtěla s žádnou chodit. Takže z toho soudím, že kdyby ses jen líbala s nějakou holkou, už bys věděla, jak na tom jsi, neboj ;) Jinak co vím, tak ti, co to o mně a té holce věděli (můj přítel, její přítel a třeba ještě naše kamarádky), tak těm to fakt nevadilo a nikdo nás neodsuzoval.

  • Dokud nezkusíš, jistá si nebudeš. Nemusí to být hned sex, začni soft a uvidíš :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist