Překvapení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437615 4.4.2021 10:09

Ahoj holky,

můj přítel je mistr na překvapení. Rád mi schovává nějaké maličkosti do tašky, po pokoji atd... A já to pak v nějaký moment najdu, taky mi posílá balíčky, dopisy, zkratka neustále mě něčím překvapuje. Já na to samozřejmě nejsem zvyklá, a tak mu to neumím nijak vrátit, ale chtěla bych, jenže nevím, čím bych ho mohla překvapovat. Pro něj je typické schovávání těch maličkosti, jako je třeba čokoláda, já bych chtěla taky něco vymyslet. Nemáte nějaké tipy??

  • 29.07.2021 9:25:19 - yamd smazala odpověď od amelia0000

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemusíš to predsa oplácať rovnako, on to na 99 % s tým zámerom predsa ani nerobí. Ak sa mu chceš za to poďakovať, asi každý chlap napríklad ocení navarené dobré jedlo, obľúbený zákusok (doma pripravený), a bez pochýb mu skrátka povedz, ako veľmi ťa to teší, že je výnimočný pre teba, že tvoj život robí krajším... Každý muž je rád hrdinom, len my ženy máme tendenciu zabúdať im trošku masírovať sebavedomie, pritom oni to fakt ocenia skôr ako zložité darčeky 😉

  • margarinefly4.4.2021 15:56

    Nevím kolik vám je nebo jak to máte nastavené, ale na rovinu si myslím že většina chlapů nejvíc docení překvapení v posteli. :)) Můžeš si např. koupit hezké prádlo nebo přijít s novým nápadem a uvidíš jak zareaguje... Ale jinak souhlasím, že to určitě nedělá proto, abys mu to stejným způsobem vracela, ale aby ti udělal radost. Takže je super ho za to nahlas ocenit a třeba si najít svůj vlastní způsob, jakým mu dáš najevo lásku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist