Přehnané žárlení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41175 17.7.2011 20:42

Ahojda,je mi 19 let a memu priteli 21,jsme spolu uz pres tri roky..hodnekrat jsme se rozesli,a casto se hadame..první prolem je to ze mi nadava kdyz se v necem neschodnem, a druhy v tom ze prehnane zarlim,ma jet s klukama nekam do kempu na tyden,tak jsem mu rikala at nejezdi a tak..je nastvanej..jenze ja mu nemuzu verit,hoddnekrat me zklamal,bych s klukama nekde na morave..nic sem nerikala ,rekla jsem mu at si to uzije a tak jenze me pak lhal s dizou..ze na ni nebyl ze mu bylo spatne a tak..pak jsem se nakone dozvedela ze tam byl,nemuzu mu verit a proto ho nechci nikam poustet..kluci se furt bavej o nakycho holkach..nazyvaj je kundy..furt naky narazky atd uplne me to vytaci a to maj vsichni holky..hrozne se mu libi blond holky..ja pak po kazdy koukam a rikam si ta by se mu libila skoda ze nejsem takova atd..kdyz sem se s nim rozesla kvuli nadavani tak se o me hrozne snazil,brecel atd..rikal jak chce jenom me ze zadnou nebali atd..takhle nekolikrat..a ja se pak dozvim nebo si prectu na ..ze psal hrozne moc holkam..nevim proc le zbali vzdycky fakt pekny..sice smme spolu nebyli ale stve me to..pak si furt prohlizim jejich fotky a rikam si.jsou tak krasny a stejnak e vratil ke me kdyz se jen hadame..nebo kdyz nekam jde tak furt premylim nad tim co dela a tak..proste uz sem zarlivosti posedla a nevim proc..:-(Mel obcas narazky na holky atd..tak asi proto nevim..a to je ani nepulka toho co se vse stalo..bych se tu upsala..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, také je mi 19 a příteli 21 a jsme spolu jen o půl roku míň než vy. Ale tohle neznám.. Hádáme se, v každém vztahu jsou hádky, ale nikdy jsme si nenadávali. Ani jeden by si to z úcty k druhému nedovolil. Ani by nás to nenapadlo.
    Nevím, když mu nevěříš a on se chová takhle, že se "honí" i za jinejma, mám asi jen jednu radu - ukonči to a hledej štěstí jinde. Když vždy, když byl nějaký větší problém, jste to hned řešili rozchodem, asi musí být chyba někde ve vaší vzájemné komunikaci. Já kdybych se teď rozešla, tak jedině natrvalo. Slepovaný hrníček se vždycky stejně rozbije. Přítel ode mě také dostal druhou šanci, ale to jsme byli oba moc mladí.. Po pár letech jsme to dali dohromady znovu a je to úplně něco jiného než dřív, oba jsme dospěli. O dost.
    Být tebou, zamyslela bych se, jestli ti tohle za tu námahu, sílu, slzy atp. stojí. Myslím, že bys našla lepší vztah. Správní chlapi ještě nevymřeli. Nikdo není dokonalý, ale tenhle vztah mi nepřipadá ani plnohodnotný, ani šťastný.
    Ale to konečné rozhodnutí je na Tobě, samozřejmě. Držím palce! ;))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist