Předčasná ejakulace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41458 7.7.2011 20:16

Nazdarek Ženy, přítel má menší koplikaci s ejakulací a dost ho to mm .. přímo Se*e, jelikož se mu to stává při souloži velmi často a ani jeden si nevíme rady jak to oddálit, aby z toho nebyl tolik nešťastný. Zkoušeli jsme i sprej na oddálení, ale vůbec nepomáhá naopak to podporuje..Nevíte někdo jak na to, čím by se to mohlo zlepšit ?? Předem Díky za radu ..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl7.7.2011 20:21

    na to je sprej? Slyším prvně...
    Co nejdříve si s ním pohrát, a pak na to vlítnout znova? ale jinak bych řekla, že to chce trénovat, trénovat a zase trénovat. Časem se to určo vypiluje.:)

  • já si taky myslím že to chce trénink... někde jsem četla, že pomáhá prostě když souložíte a on cítí, že už se udělá, tak přestat a pokračovat zase za chvíli... že se to tím oddálí... ale nevím :)

  • k článku "hodně sevřít svaly co používáte na přerušení čůrání" - jsem někde slyšela nebo četla, že muži dost dobře nedokážou přerušit močení, a když tak jim to dá veliké úsilí.. :o) přijde mi to úsměvný, jen nevím, zda je to opravdu tak, ptala jsem se manžela a říkal, že nad tím nikdy nepřemýšlel,ale že přerušení močení mu opravdu nejde tak jednoduše.. :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist