Pravá láska - Jak jste ji poznali a pochopili, že to je ten pravý?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #122457 27.6.2013 8:41

Mám menší dilema.. scházím se s klukem, který je přímo úžasný, tak se mi moc líbí.. A jde to všechno tak krásně pomalu.. Netlačí na pilu :) Ale, jak poznám, že to je ten pravý? Chci totiž kluka na celý život a ne jen na chviličku... Jak jste to poznaly vy? Měly jste jasno hned a nebo až později?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Poznáš to tak, že si z něho "sedneš na prdel". A taky podle toho, že se většinou objeví, když to nejmíň čekáš a nejmíň se ti to hodí...

  • petulinkaa1327.6.2013 17:57

    my jsme byli napred hodne dobry kamaradi,ani jednoho nas nenapadlo ze budeme spolu,ale za pul roku bylo vse jinak a my si tak sedli,ze jsme dnes spolu 7 let,z toho 5 let manzele a mame 4.mesicnic dcerku a ten pravy to je :-)

  • Ahojky tak u každého je to jinak. Ja jsem se s přítelem poznala přes internet a nevěřila bych že to bude ten pravý...ale jak jsem ho viděla tak mi to bylo hned jasné :-) hned jsme si padli do oka,rozuměli jsme si....a dnes jsme spolu 2 roky a už spolu i bydlíme :-)

  • Jak to poznáš? No tak, že bys pro něho skočila do ohně. A můžeš o něm říct, že on pro tebe taky. Že si dokážeš představit, že se o tebe postará, když budeš nemocná. Že tě vyslechne a poradí ti s tvým problémem. Že i když bude mít kolem sebe tisíc jiných žen, že tě nepodvede. Že pro něj budeš vždycky na prvním místě. Že bude jednou zodpovědný otec a vytvoříte spokojenou rodinu. A že vedle něj zestárneš a zemřeš. Jestli si tohle všechno dovedeš představit, pak je to ta PRAVÁ láska. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist