Přátelství mezi mužem a ženou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #107802 12.8.2013 21:58

Myslíte, že muži jsou schopni přátelství s ženou, aniž by časem chtěli, aby z toho bylo něco víc? Měla jsem hodně dlouho jednoho mooooc dobrého kamaráda a on byl do mě zamilovaný. Natěstí jen platonicky a bylo to jen z jeho strany. Teďka mám kamaráda a obávám se, že z jeho strany nejde jen o čisté přátelství. Vždycky jsem si myslela, že přátelství mezi mužem a ženou existuje, ale teďka o tom začínám pochybovat. Máte někdo zkušenost s přátelstvím s mužem, aniž by od toho čekal víc?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8912.8.2013 22:02

    Já rozhodně mám a můžu to potvrdit :) Docela jsme se tedy s nejkamarádem odcizili, ale i když kamarádíme pomalu od narození, nikdy nikdo víc nečekal :)

  • Rozhodně na toto nevěřím. Tedy bohužel. Taky bych si to moc přála, ale moje zkušenost je přesně opačná - vždycky jedna strana minimálně doufala v něco jiného. Navíc pak přišel partner té či té strany a tím byl vždy konec :-(

  • petulinkaa1312.8.2013 22:29

    přátelství byt muze v tom verim,jen nesmi ani jedna strana fyzicky ci jinak pritahovat toho druheho,ale rozhodne zkusenost mam dobrou :-)

  • Já jsem měla 2 roky užasného nejlepšího kamaráda, ale nakonec se do mě taky zamiloval.. jednou jsme se líbali a od té doby už nic není jako předtím. Teď nedávno jsem se začala bavit s klukem víc a víc a taky to začalo krachovat na zamilovanosti, tentokrát bohužel z mé strany.. takže myslím, že kamarádství mezi mužem a ženou se dřív nebo později pokazí právě na tomhle bodu..

  • Může, mám pár takových kamarádů. Ale nikdy jsem neměla potřebu přemýšlet nad otázkama jestli ano nebo ne, hledat nějaké náznaky,......Prostě si jen občas nějakm zajdeme, píšeme si, když se domluvíme tak se u nás staví na kávu ( i v době nepřítomnosti mého přítele) a funguje to roky rokoucí. Vzájemně respektujeme naše partnery a naštěstí ti partneři respektují naše přátelství. Jako obrovské + beru to, že si dokážeme o všem popovídat a oni jako chlapi mi hlavně vztahové věci dokážou vysvětlit z chlapského pohledu, a samozřejmě to funguje i obráceně.

  • Jana207813.8.2013 9:31

    ja si myslim, ze kamaradstvi mezi zenou a muzem jde, ale pratelstvi ne :-(

  • Já mám velkou zkušenost. Bydlím se šesti kluky v jenom bytě. (Studentský život) a všichni jsou to jen a jen kamarádi. Nic víc a všichni si hrozně rozumíme. Jsou jako moji bráškové. Mám spoustu kamarádů, daleko víc než kamarádek. A jsem stále svobodná. :-D Myslím, že přátelství mezi mužem a ženou existuje. Jen velmi často přeteče v něco víc. Ale to už je o tvém přístupu k němu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist