Prasek v krabicce versus velke baleni prasku, rozdilna kvalita

Otázku položila: Anonymní uživatelka #253244 20.8.2015 12:40

Ahoj holky, dnes mi doslo velke baleni praciho prasku(musim akutne oprat memu do prace), ktery mi sam o sobe moc vonel (uz jenom pri davkovani) a jelikoz se nemuzu tahat s velkym balenim, koupila jsem pouze malou krabicku tohoto prasku. Co me hodne prekvapilo bylo to, ze toto krabicove baleni vubec nevoni! Jedna se o stejnou znacku a stejnou 'edici' prasku, tak nechapu, kde soudruzi z NDR udelali chybu 😀 Nestalo se to nektere z Vas? Mam uz strach nakoupit velke drahe baleni, aby nakonec vonelo 😒

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj
    Podle me ta krabice tu vuni spis pohlti kdezto v v tech pytlech se drzi

  • Thea1420.8.2015 13:48

    Jo, už se mi to jednou stalo. A pak jsem byla v šoku z toho, že malé balení v krabici se vyrábí úplně jinde, než to velké v igelitovém pytli. Neuvěřitelný podfuk! Zkus kouknout na výrobce a zemi původu. Ten, u kterého se mi to stalo (značku si nevzpomenu), byl jeden německý a druhý z Ukrajiny!

  • pokud ho používáš delší dobu, tak je možné, že už sis an tu vůni tak zvykla, že už ji necítíš tak intenzivně. Tohle se mi děje naprosto běžně jak u pracích a čistících prostředků, tak i u kosmetiky a parfémů. Nejdřív stačí trošinka a cítím to stále všude, postupně se s tou vůní naučím žít a vonět mi přestane. Takže já střídám prášky, aviváže i kosmetiku, aby mi to aspoň za začátku zase vonělo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist