Praní v ruce obyčejným mýdlem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #401798 27.6.2019 19:19

Dobrý den,
na dva měsíce jsem odjela do Rakouska pracovat. Bohužel jaem si předem nezjistila, že si v místě kde pracuju nemohu vyprat. Snažím se opravdu hodně šetřit (už dennodenne jidlo me tu stoji velké peníze), proto chci ušetřit i za praní a nechci chodit do veřejných prádelen (i když jde o pár euro).
Myslíte, že bych si mohla vyprat v ruce obycejnym mydlem nebo samponem? Jedna se vlastne jen o spodni pradlo, obycejna jednobarevná tílka a obyč černé legíny (zbytku jsem si nastesti vzala dostatek :D).
Moc dekuji za odpovedi:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jemné a choulostivé věci se v samponu perou běžně.
    Než toaletní mýdlo, které má v sobě další přísady, používám raději jadrove mýdlo (s jelenem), ale kdyz je nouze, staci i to toaletni co nejobycejnejsi.

  • Proc myslis ze bys nemohla? Jinak urcite na netu najdes i nejaky navod na vyrobu praciho prasku..

  • Já normálně peru v ruce, hlavně krajkový kalhotky, všechny podprsenky, občas nějaký šaty :) Nebo i bílý trička/tílka, když jsou v podpaží žlutý fleky od potu. Používám Lanzu, normálně tuhý mýdlo, ale existuje i tekutý. A fakt super. Na to bílý úplně perfektní, na barevný taky. Nebo pak jelena, jak už někdo psal, ono to je podobný. Navíc teď v létě toho ani moc nenosíš, tak v tom nevidím problém.

  • JanaK2024.1.2023 13:44

    Já, pokud jedu někam, kde si nejsem jistá, že si budu moct vyprat v pračce, tak si pokaždé do kufru přibalím mýdlo Jelen na ruční praní, s kterým mám nejlepší zkušenosti. Pokaždé si před nákupem zkontroluji internetové stránky https://slevovykupon.net/, kde se slevovými kupóny nakoupím vše na cestu mnohem levněji nežli v supermarketu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist