Praha-výlety

Otázku položila: dancewomen 29.1.2020 15:38

Maminky z Prahy prosím o typy v Praze.Chceme jed do Prahy v únoru přes 1 noc s dětmi 2 a půl roku a 4 roky,oba velmi aktivní a milující zvířata,chtěli bychom stihnout maximálně 3 akce pro děti někde uvnitř,ať nemrzneme.Zatím se nám líbí funpark a podmořský svět.Prosím o další typy.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk29.1.2020 16:47

    Mořský svět je krásný, ale poněkud drahy, mrkněte na slevomat, zda nemá akci, jinak super je království železnic, zemědělské muzeum. Ze zvířat se dá krokodýlí zoo v Holešovicích, nevím jak funguje terárium v dubci. Pak samo zoo Praha nebo menší zookoutky třeba v milicovskem lese, Chuchli, na Zbraslavi. Z heren máme vyzkoušenou tobogu na Zličíne a žirafu v cestlicich. Oboje fajn ve všední dny dopo. Nevím, zda chcete nějaký bazén?

  • Často jezdíme také na výlety i v praze, ale nemáme moc rádi utrácet za jídlo a tak s sebou povinně taháme všude autochladničku. Nedávno jsme kupovali novou a museli jsme vybrat nějakou kvalitní... Dost nám v tom pomohl test ze stránek https://www.testino.cz/autochladnicky... Určitě doporučuji mrknout :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 499 odpovědí a 409 695 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist