Prací prostředek pro mimi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45646 2.9.2011 10:37

Jistě to tu již několikrát zaznělo, tak se omlouvám. Peru v Lovele, ale nepere 100% a chci tedy koupit něco jiného. Máte zkušenost s Persilem sensitive ? Ecover nechci, takže něco jiného sensitive, raději. Nevím ale, co vše se dá sehnat a vzorek Persilu hezky voněl, a myslím, že i vypral. Děkuji za názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja jsem teda teprve tehu ale uz jsem minuly tyden chystala veci a vsechno jsem prala v persilu sensitiv. Vypralo mi to i skvrny ktere byli na pujcenych vecech. A kdyz jsem to pak zehlila, tak to hezky vonelo. Tak doufam, ze na to mimi nebude alergicke, protoze lovela mi hrozne smrdela,ale mozna je to jenom tim, ze mam ted "citlivejsi" cich.

  • lulatko2.9.2011 16:10

    Taky hlasuji za Persil sensitive. Používám ho na oblečky i látkové plenky a nebyl vůbec žádný problém (vypere a dítě ho dobře snáší). Používám teda gel, poněvadž se lépe vypláchne z prádla; u plenek přidávám rádoby "aviváž" trochu octu, u oblečků nic, jen vyperu v tom Persilu. Kdyby gel nezabral, můžeš zkusit klasický prášek, měl by obecně prát ještě líp. Jinak peru vše na 60°C, i bavlnené oblečky (body, overaly, trička bez aplikací...), ačkoliv je na nich třeba praní ve 40°C - ta bavlna to snese (možná se to při prvním praní trochu zmrskne, ale pak už poho) a účinnost praní je lepší.

  • Na praní oblečení nebo látkových plínek?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist