Prací prášek pro miminko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #67125 2.9.2012 19:09

Dobrý den, milé dámy,
měla bych otázku, čekáme miminko a chtěla bych se zeptat, zda je nutné prát dětské oblečení v pracím prášku, které je pro miminka, nebo můžu použít prášek, který používám pro nás (ariel). Děkuji za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám pro své mimčo nachystaný tenhle prací prostředek: http://www.dedra.cz/cz/produkty/
    A tuhle aviváž: http://www.dedra.cz/cz/produkty/
    Je to teda taková vodička určená pro citlivou pokožku, takže krom dětského oblečení v tom můžeš prát i svoje spodní prádlo.

  • v klasickém arielu bych pro mimčo neprala. miminko má velmi citlivou pokožku a ty klasické prášky nejsou zrovna nej :(
    já na praní pro mimčo používám Batole, Mio Care, nebo mýdlové ořechy. a nedávám ani aviváže, ale místo ní ocet a do něj trochu eterického oleje - levandule. prádlo krásně a dlouho voní, a ocet neutralizuje prášek.

  • Ariel není špatný prášek. Důležité je hlavně důkladné máchání, ale to i tehdy, když používáš dětský prášek. A moc se nedoporučuje aviváž, i když mým holkám nevadila. Já používala Batole, prášek i aviváž, protože tak hezky miminkovsky voněl.
    O trochu lepší jsou prací gely, lépe se rozpustí a tím i lépe vymáchají. Zvláště, jestli je hodně tvrdá voda.

  • v klasickém prášku určitě ne pro čerstvé mimčo, kupovat sensitive prášky nebo tekuté prací prostředky a pořádně máchat (na to bývá i na pračkách speciální program nebo tlačítko). Nemám dobré zkušenosti s Lovelou, syn se mi po ní nechutně osypal a byl osypaný i po erárním oblečení v porodnici, nakonec se mi z něho vyklubal atopik. Používám na všechno naše prádlo Dreft sensitive a ten nám vyhovuje.

  • Já jsem všechno vyprala v Lovele, uvidím jak ji bude snášt malej. Až bude větší tak budu prát v Persilu sensitiv- ten je taky pro mimča

  • duramura2.9.2012 20:10

    nikdy nevis dopredu jak moc bude mit tve mimco citlivou pokozku.
    ja radeji prala vse v lovele, ale cca od 3m sem presla na nas praci prasek, vc. prani plen. mimi veci peru uz spolecne s nasima vecma. akorat nedavam avivaz a pridavam machani navic. a pohudka...

  • Martasek893.9.2012 12:46

    Já začala Lovelou a byla jsem ráda, že pak došla. Špatně pere a nevyhovuje mi, takže pak jsme měli Persil sensitive a nyní máme Lanzu a není problém. Dávám už nějakou dobu aviváž a žádný problém nebyl. Věci pro malou peru s našima.

  • Malý se osypával i po Lovele a to jsem dvakrát máchala!!! Pak jsem našla hypoalergenní prací prášek Hygeia. Nabízí ho na netu dva e-shopy, ale mají ho i ve zdravých výživách.
    Opravdu jediný, po kterém neměl žádnou reakci ani kamarádky chlapeček s velkým atopickým ekzémem. Tak že doporučuji :-)
    PS:My ho koupili na olivovém obchodě- www.olivovyobchod.cz

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist