Prací prášek pro mimi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #93787 12.9.2016 10:47

Maminky, jaké máte zkušenosti s pracími prášky případně avivážemi pro miminka? Jsem ve 32tt a zvažuji, kterou značku pořídit, abych již mohla nakoupené oblečky vyprat. Máte vyzkoušeny např. prací prostředky z DM?

  • 12.09.2016 12:25:40 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • kupovala sem prací prášek z DMka - sensitive a spokojenost.
    aviváž sem nedávala žádnou, zbytečně může (i ta sensitive) dráždit. raději sem zvolila 2 lžíce octa + pár kapek esenciálního oleje levandule.

  • Sice nemám mimčo, ale jsem velmi silný alergik. Vyzkoušela jsem asi 30 různých druhů prášků i gelů. Jediný u kterého jsem zůstala je prací gel z DM Ultra sensitiv (je menší než ostatní vystavené gely, takový bílý a na něm mimčo, stojí něco kolem 100). A když ho dám méně tak snesu i z DM takový modrý na barevné prádlo, ten i hezky voní. :)

  • Já používala prací prášek Lovela a aviváž žádnou

  • podívetjte se na: www.euronabycerny.com. Je to česká kosmetika velice hypoalergenní a vhodná pro všechny kdo mají problémy s pokožkou je tam i kosmetika pro miminka musíte si to akorát spočítat něco se dávkuje na celou pračku a něco lze použít i na ruční praní. A ta dětská je doporočováná děckými dermatology. Díte velký alergik neustálé problémy s pokožkou co peru v tomto žádné problémy.... a je tam i neutralizační roztok - odstraňuje zbytky prášku v prádle super záležitost...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist