Práce doma

Otázku položila: vanessa-problem 19.11.2011 16:10

Máte někdo zkušenosti s prací doma, jako je plnění obálek atd.? Už jsem jednou naletěla a nechtěla bych to opakovat. Ale od pár lidí, se kterými už nejsem bohužel v kontaktu, jsem slyšela, že to vážně u některých firem, nebo jak je nazvat, funguje. Nemáte nějaké tipy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud bys měla zájem o práci, kde bys byla sama svou paní napiš mi :) vše bez obalu ti řeknu a pak bude na tobě, jestli se ti to bude líbit a půjdeš do toho ;)

  • Verousek8919.11.2011 17:25

    Já jsem to jednou taky chtěla zkusit, ale pointou toho je to, že oni ti dají papíry a ty je budeš plnit do obálek a čím víc obálek naplníš a pošleš, tím víc dostaneš peněz, ale lidi, kterým to budeš zasílat, si musíš sama sehnat. Takže ono to funguje, ale když si seženeš ty lidi :)

  • Ahoj, jestli tě stále zajímá nějaká ta práce na doma, tak vyzkoušej třeba outsourcing, nebo psaní do magazínů... Já jsem si před pár lety nechávala psát nějaké články od této paní https://kvalitneseo.cz/outsourcing/ se kterou jsem byla velice spokojená, ale dohnalo mne to k tomu, abych se to naučila také a teď si tím docela dost slušně přivydělávám :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist