Poznáte, když se váš muž nebo přítel dívá na jiné ženy?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #263854 19.1.2015 22:29

Jak už jsem se ptala v otázce, poznáte jestli se váš přítel dívá na jiné ženy? Nebo třeba kam se dívá?
Já jsem až před pár dny postřehla, jak se dívá na zadek jiný, ne že by mi to vadilo, jen jsem zvědavá jestli si toho všímáte a jak na to reagujete? Řeknete jim to, že je vidíte, nebo mlčíte?

Toho svého jsem nesprdla :-p

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • hiuhi20.1.2015 7:42

    My s chlapem většinou koukame společně (a společně komentujeme)...:) ale většinou teda ženský...chlapy tolik ne...

  • My taky koukáme společně a komentujeme :-D a když vidím že mu oooobčas ujedou oči tak to neřeším :-) občas si ze srandy rýpnu ale nrvadí mi to. Vždyť jsou to chlapi :-)

  • Můj muž je nenápadný :-) - a asi i diskrétní, protože jsem si nevšimla, že by se přede mnou otáčel za jinýma nebo nějak výrazně "civěl". Samozřejmě se ale na pěknou ženskou podívá. Kouknutí by mi nevadilo, nějaké upřené civění do výstřihu cizí slečny (přede mnou) už asi jo...

  • No my to máme s přítelem jednoduché od začátku vztahu ani jeden neřešíme jestli jeden z nas koukl na jiného. Bereme to trošku jako, když pes štěká, tak nekouše :). Takže to předemnou ani nedělá tajně kolikrát i nějakou okomentuje ať už kladně nebo záporně ;).

  • jistě že kouká ,ale dycky se zasměju a řeknu no aby si nezakopl nebo něco tak a on se začne smát a říká co ? A já pěknej zadek měla a jelikož je můj manžel rejpna dycky spíš kouká na chyby lidí takže začne mlít co dotyčná měla navíc a tak dostane sprduk aby si uvědomil že doma nemá taky modelku a hlavě že on sám není Pitt :-D

  • petulinkaa1319.1.2015 22:33

    ja spis manzelovi rikam at se koukne,on nekouka,pritom mu rikam treba ,,hele ta ma pekny zadek,nebo ta je hezka,hezky oblecena" :-D:-D tak mi na to nic nerekne jen treba jako co je na ni hezkyho jako nebo co on s tim :-D takze jsem rada,kdyz se podiva v tv,mam to rada :-D

  • Já si myslím, že to ženy většinou poznají, i když se chlap snaží nenápadně, vidět to jde :-D Vy jste na tohle citlivější :-)
    Taky se rád podívám pokud mě něco opravdu zaujme, ne že bych tupě zíral, spíše se jen očima poohlédnu a zhodnotím, nebo v duchu pochválím. Jindy to prostě jinak nejde, jako třeba když švagrová mé přítelkyně sedí vedle mě a při každém nahnutí se pro sušenku, brambůrku na stůl odhalí na malou vteřinku všechno, co tam má... to se potom nejde ovládnout a oči tam sjedou. Přijde mi, že to dělá vždy, když se vidíme :-D

    Teď by mě ale tak zajímalo, jestli to žena vždy pozná, když se na ní muž dívá, třeba do výstřihu nebo prostě na ní. Nemyslím tím, že upřeně zírá, ale jen kouká a hodnotí :-)

    Jinak přítelkyně se taky dívá po chlapech ;-) To zase vidím já :-D

  • Mě to asi ani nezajímá :D :D Taky se otočím po chlapovi a kolikrát v tom není ani náznak nějakého očumování, prostě se mi líbí tak to chci vidět znova, ale není na tom nic špatnýho nebo nenormálního.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist