Pozice milenky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #90965 28.8.2013 16:15

Ahoj, omlouvám se všem, kdo toto odsuzuje. Ale už si tak nějak nevím rady tak se potřebuju trošku vypovídat a poslechnout si Váš názor. Popřípadě pokud je tu někdo kdo má také podobnou zkušenost budu jenom ráda. Nyní jsem už 4roky s přítelem. Bohužel je ženatý. Vídáme se x-krát týdně. Na manželku nadává (to ale všichni ženatý) ale v tmhle mu věřím a trochu ji i znám a je to fakt magor ženská. Často mu syna malýho hlídám a má mě rád víc než už svojí mámu. Když ho příteli vracím jsou to strašný sceny že on k mámě nepůjde atd.. Na jednu stranu se tomu dítěti nedivím když na něj jeho máma kolikrát řve že je harant a že ho nechce (jsou mu teprve 4roky).. Přijde mi že začínám být i já na toho kluka fixovaná, jezdíme na bazén do kina všichni ve třech je to strašně fajn.. Nedávno jsem na přítele uhodila jak to vidí s rozvodem po tolik letech už. Řekl mi, že by rád se rozvedl , že s ní má jediný už společný tak syna,ale že v mládí si nasekal dluh a doted ho splácí a ona jestli mu ručí za splátku nebo jak že k tomu ji potřebuje, a že by mu i s klukem odešla daleko za rodiči( sakra , kdysi když se strejda rozváděl tetě zakázali opustit hradecký kraj s dětmi, neříkejte mi že otec nemá u soudu taky nějaký práva).. Já v životě žádnou půjčku/dluh neměla tak nevím, jak to je ? Trošku se bojím aby mě netahal za nos.. tohle je jediný v čem plavu/ nemám žádnou zkušenost tak nevím jak to je, ale přeci být s někým v manželství po tolika letech jen kvůli že mu manželka vyhrožuje že dítě neuvidí,což mi přijde jako blbost navíc z práce jezdí hrozně dlouho.. Jak vy to vidíte? Já si po takový době nedovedu představit to skončit,ale nehodlám se tahat za nos od někoho.. :-(
Děkuju předem za názor.

Děkuji všem za názory.. holt dostane ultimátum nebo půjde :-( Bohužel do 30ti čekat nebudu, máte pravdu..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, dítě vidět nemusí pokud si manželka postaví hlavu. A k tobě - milenku, hlídačku dítěte, člověka se kterým nemusí denně řešit běžné starosti, jen zábava a někdo, kdo na něj trpělivě čeká.........nedivím se že mu to vyhovuje. Kdyby chtěl, tak se už dávno rozvede a neřeší nějaké ručení dluhu a podobně. Jsou to jen kecy.

  • Chlapa, co nadává na vlastní manželku, bych nechtěla. I kdyby se rozvedl a tebe si vzal, jednou takhle bude mluvit o tobě. Já znám spoustu chlapů, co o svých ženách mluví hezky a nikdy si na ně nestěžují. Tomu se říká úcta k druhému.
    Jak má být jeho žena vyrovnaná, když se jí muž tahá s milenkou a ještě do toho tahá dítě? U tebe je malý "na prázdninách", asi jako u babičky, doma má nějaký režim a povinnosti. Je jasné, že zábava s "tetou" je mu bližší, ale máma je máma, to mi věř.
    Otcům jsou dnešní soudy nakloněny víc než dřív, to by tvůj drahý věděl, kdyby se o to zajímal a třeba se poradil s právníkem. Neporadil, tedy se rozvádět nehodlá. Stěhování manželky se synem daleko a nějaké dluhy jsou jen hloupá výmluva a ty jsi mu na to skočila.

  • tak já tipuji, že manželka o tobě ví? je mi líto dítěte, asi nemá s matkou zdravý vztah.... no, ale k tobě- těžko radit... já jsem v něčem podobném jako ty taky "lítala" ale naštěstí jsem po pár měsících vztah utla, protože hodně chlapům vyhovuje mít vlastně dvě ženy a málo který chlap se rozvede.. musíš si to rozmyslet ty...já si říkám, že výmluvy neexistují a kdyby vážně chtěl od ženy odejít a být s tebou, hledal by řešení, ne výmluvy.. těžko se radí, ale dávej si pozor na to, aby ti najednou nebylo 30,40 a pak zůstaneš sama a budeš věčná milenka.... jak to dělá o vánocích? s tebou asi není, že? hodně štěstí...

  • no ja s tim sice nesouhlasim ale koukam ze dite uz stejne lita mezi tebou a matkou.pokud mas s deckem dobrej vztah mohl by to byt dalsi duvod aby dostal dite do pece on.otazka je jestli by ses o toho prcka chtela starat porad (ale kdyz ho hlidas tak predpokladam ze ano).dneska uz maji tatinci u soudu vetsi sance na peci o dite nez driv. a pujcka neni duvod aby se nemohl rozvest,nech si to od nej dukladne vysvetlit proc to nejde (jak je ta pujcka udelana ze by to mel byt duvod aby je nerozvedli).myslim ze se jen vymlouva ale vzdycky je lepsi si to dusledne nechat vysvetlit;-)

  • to dítě je zatím malé a mátě rádo , protože je to jiná láska atd než vlastní mamina :ú)
    Stejně jak vyroste pochopí a bude dávat vinu tobě za to že mamka a tatka nejsou spolu , Te dsi sním hraješ jezdíš jak píšeš bazén atd ... A doma asi slyší hádky a stresy , tak se mu líbí i u tebe, Jenže vyroste pochopí a bude tomu konec . Jinak souhlasím , mám švagrovou co se stýká s ženatým chlapem rok , který má babu mladší o 20 let . Je mu plusm ínus 45 má děti s víc ženami a asi 3 roky žije s mladší. Ted se rok stýká se švagrovou a pěkně jí oblbl hlavu. Mladá , krásná 22 letá žena s prací a bytem se snim stýký zamilovala jsem jako svina a on jen lže Nerozejdu se kvůli syna atd nmebo mi ho nedá ted za měsíc má svatbu a to je síla a jí řekl , že musí a nebude říkat proč , ale že miluje jí :D je to obyč debil co má doma babu a milenku má radši , protože doma jsou hádky a starosti když to s milenkou si užije a jde domů !!!!!!!!!!!!!! Bude ti to dělat taky , kdyby se v budoucnu rozvedl a byl stebou

  • pamatuju si na to, když jsem zjsitila, že mi ex začal zahýbat. Promyslela jsem si to, rozešla se s ním a poslala ho za ní. Ani ne za měsíc byli od sebe a on to zkoušel, že by se údajně kvůli dítěti vrátil. Já ho už ale nechtěla a časem se mi potvrdilo, že je mi bez něj líp.
    Zajímavé bylo, že dokud byl se mnou a milenku měl na tajno, tak si to oba dva užívali, jezdili si na výlety, chodili na koncerty, na večeře, zatímco já doma prala jeho hadry, uklízela, vařila, měl doma plný servis.
    Jak jsem od něho odešla, rychle se to obrátilo. Milenka nevydržela jeho neustálé rozebírání co a jak jsem udělala, začal haprovat psychicky, neměl náladu s milenkou někam chodit a ta jak byla velice atraktivní, tak si našla jiného "pohodáře", se kterým si užívá. Po pár letech je stav takový, že z ex je troska, jeho milenka se velice dobře vdala a mě je s dítětem taky fajn. Vždycky se dobře bavím, že jsem mu usnadnila cestu, aby se z milenky stala oficiální přítelkyně, ale ona o to zřejmě asi nestála a opravdu mu nechtěla prát smradlavé fusekle a zapojit se v chodu domácnosti.

  • petulinkaa1328.8.2013 16:34

    zalezelo by kdo byl mel dite v peci,kdyz ona k malymu jako matka takovy vztah nema,pujcka prekazka neni,manzel taky soudne u rozvodu splacel pujcku on i kdyz mu bejvalka ručila,jde spis o toho malyho,ale tohle jako duvod se nerozvadet mi prijde divny,pokud by s tebou chtel byt,neexistuje nic co rozvodu zabrani,jsou to od lidi jen vymluvy,spis jde co cces i ty,cekat? do kdy? 4 roky je už tak dlouhá doba....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist