Požičať si šaty?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #81225 24.1.2013 11:44

Ahojte, budem mať svadbu na úrade, len tak formálne, o 2 svedkoch.... Je to moja 2. svadba a neviem, mám si požičať aspoň spoločenské šaty alebo ísť len tak nejako formálne? Chcela by som aj tie šaty, ale sú to zase peniaze navyše.... Aký je váš názor? Z mojich známych to zatiaľ nikto nevie, tak sa nemám s kým poradiť..... :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Světlé pohodlné (letni) šatičky ke kolenům a na ně bílé bolerko a bílé střevíčky a něco bílého do vlasů. Bříško v tom bude vypadat hezky a všechno to ještě v létě užiješ;-). Držím palce, ať to stihnete :-D

  • Ahoj. Když se mamka vdávala po druhý, tak si vzala sukni a jakoby kostýmek. Ale já bych se šatiček asi nevzdala :-) nemusí být přímo svatební, ale koupit si nějaký pěkný společenský šatičky by nemuselo být tak špatný, ne? Ty třeba pak ještě použiješ. Nebo nějaký co by se pak daly nosit přes léto... A k nim nějaký bílý kabátek nebo tak něco. (předpokládám že svatba je teď v tý zimě)

  • moje mamka když se vdávala podruhé, vzala si světlejší kostýmek.
    já na druhou svatbu sem si nechala šaty ušít. původně sem chtěla vypůjčit nějaké champagne nebo smetanové, ale když sem viděla ty ceny, tak mně vyšlo levněji nechat si je ušít. první svatbu sem měla tak nějak "odbytou" tak na té druhé sem si to chtěla trochu víc vynahradit. šaty sem měla (i přes původní přesvědčení, že bílé ne) bílé se světle modrým zdobením.
    možná (pokud chodíte rádi na plesy apod.) by nebylo od věci si třeba nějaké společenské (nemusí to být nutně úplně jako svatební) koupit a využít je i později.

  • ve tvém případě jak čtu komentáře bych asi zvolila nějaké formálnější oblečení (sukni, halenku, popřípadě sako)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 611 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist