Potřebuju poradit

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 5.3.2012 13:08

Ahoj holky mam takovou asi blbou otázku ale sama si už nevim rady mam přitele je mu 21 a me bude ted 18 mame se moc radi,ale nejvetsi problem je v tom ze on nikdy nechodil s mladsi holkou a tak mi porad rika ze s etoho boji ze jsem jeste mladoucka a ja uz si nevim rady jak mu rict ze na veku nezalezi ale na tom co k sobe citime... Dekuju za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dej mu jako příklad toho, že na věku nezáleží třeba mě :D Mám muže o 20 let staršího, je se mnou od mých 15, už jsme spolu přes 11 let a ted čekáme dvojčátka. Lepší vztah bych si přát nemohla:)
    Jak dlouho spolu jste? Ono mu to časem dojde neboj;) Jestli spolu jste krátce, tak se není čemu divit, nech ho at se pořádně zamiluje:-p tak jsem to provedla já... ten můj se hrozně bál, tak jsem ho nechala aby se pořádně zaláskoval a bylo po problému:) Nejsi o tolik mladší, jestli tě miluje, tak mu to za chvíli začne být jedno;)

  • Ahojky .. pokud se máte moc ráda a máte k sobě jakékoliv sympatie tak si myslím,že není na místě se být toho že jsi mladší?To ybch mu určitě vysvětlila za zkoušku určitě nic nedáte

    Ruzii PŘESNĚ s mojím chlápkem jsme spolu o 16 let jsme spolu sice nebo budeme každou chvíli 4 roky a čekáme holčičku:-) která zlobí protože je líná a nechce s emoc hýbat
    Takže si myslím,že URČITĚ na věku nezáleží je to jen o porozumnění si s tím protějškem..:-)

  • Verousek895.3.2012 13:26

    Já nějak nevím, co poradit, ale myslím si, že tohle chce čas a pokud se do tebe opravdu zamiluje, tak mu ten věk už pak nepřijde a nebude to řešit. Je jasné, že když je to pro něj něco nového, že se toho bude bát. Já když začínala s mým nynějším přítelem, tak jsme na tom byli věkově skoro stejně, jako jste teď vy. Mně bylo 18, mému příteli 21, rozdíl mezi námi jsou 3 roky a teď jsme spolu už více jak 4 roky a ani mi ten rozdíl nijak nepřijde :)

  • 3 roky nejsou moc, toho se nebojte. skoro bych řekla, že ve vašem věku ideální poměr. my sme s nynějším manželem o 9 let. když se na to podíváme zpětně (na dobu kdy jsme se neznali), tak on po vojně a já sotva pubertačka. s rostoucím věkem se tohle strašně rychle stírá a za pár let vám to ani nepřijde, že jsi o 3 roky mladší.pak už to nebude o tolik, ale spíš, že jsi jen o 3 roky mladší ;-)

  • chm...... bůhví čeho se vlastně bojí, protože o věku to vážně není.... já mám čerstvých 23 let, loni jsem se vdávala a manžel? ten je o 10 let starší;-)

  • Na věku fakt asi nezáleží, (nevím, nemám zkušenost), ale 3 roky věkového rozdílu mi přijdou naprosto normální. Jinak my jsme s přítelem o rok a půl a klidně bych brala, aby už byl trochu starší a "vyblbnutý" :D

  • Ahojda :D tak já si myslím že tři roky není moc :D mě teď v březnu bude 23let a mému miláčkovy 21let :D jsme spolu 4roky , a já žádný problém neviděla v jeho věku :D takže fakt na věku nezáleží .. :-D. ;-) pokud se mají dva rádi , může jim celičký svět políbit pr..... :-D:-D:-D:-D:-D;-)

  • 3 roky nejsou žádný rozdíl, řekni mu jako argument, že je vědecky dokázáno, že kluci dospívají o 4 roky později než holky :-) Mimochodem my jsem s manželem o 18 let :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist