Potřebuju poradit

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32537 1.5.2011 18:27

Ahoj holky potřebovala bych poradit jak si správně vyžehlit vlasy,vždycky si je ráno žehlim tak hodinku ale než dojdu do školy tak je mam zase splihlé!Děkuju za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • hodinu si je žehlíš????? můj bože, to ti za chvíli snad vypadají... nevím teda jestli žehlení má zrovna dodat objem.. ale jestli je chceš mít v nějakém tvaru tak použij extra silný lak na vlasy. jakmile ho použiješ už je nežehli, to se nesmí.. takže nejdřív žehlit, pak lak.

  • Pokud žehlíš tak objem mít nebudeš to by sis nejdříve musela vyfoukat vlasy přes kartáč do objemu a pak vyžehlit, ale to je moc pracné, žehlením vlasy prostě plihnou. A jestli žehlíš každé ráno no tak to bych ty tvoje vlasy nechtěla vydět musejí být zničené jako blázen, žehlička je jeden z největších nepřítelů vlasů. Pokud chceš rovné vlasy zajdi si na permanentní narovnání vlasů je to jako trvalá ale místo kudrlinek máš rovné vlasy. Je to teda taky zásah do vlasů jako blázen ale rozhodně šetrnější jak každý den žehlit.

  • full.avl1.5.2011 20:25

    Hodinu? Co blázníš! Ať je žehlička na vlasy jakkoliv kvalitní tak ničí vlasy jak kr*va. A ještě ke všemu denně... no to mně pos*r.

  • Tak hodinu se mi zdá extremně moc teda.*D já mám dlouhý vlasy dost a žehlím to tak cca 10 minut.* Sice tu holky říkají,že musíš mít extremně zkažené vlasy... no.) Já se 5 let peroxiduju,vlasy si také žehlím a krom konečků nic zničeho nemám.. Docela dost záleží,také na péči:) Pokud ti mohu poradit můj trik,tak si vlasy vyžehli,ale ne hodinu.) pak trochu natupíruj a zafixuj lakem:)

  • Já si vlasy také žehlím každé ráno a jsou v pohodě, ale na druhou stranu si je opravdu hodinu nežehlím, stačí 10 minut a je to. Můj názor je, že čím vyšší teplota, tím je to horší, tak zkus kdyžtak ubrat i na teplotě. A rozhodně investuj do kvalitní péče. Já si nemohu stěžovat na přípravky od "Got2be". Na objem tužidlo Megalomania - nádherně voní a nikdy mi žádný jiný přípravek takový objem nevykouzlil.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist