Potrat - kyretáž

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59686 26.8.2012 9:15

Ahojky, mám takový dotaz, kamarádka se v pátek na gynekologii dozvěděla, že v pondělí musí do nemocnice na kyretáž. Ovšem doktorka jí nesdělila vůbec nic bližšího a tak bych jí chtěla alespoň trošku ulehčit na co se má připravit. Je z toho moc špatná, tak prosím o radu, kdo jste si tím prošel, jestli by jste mi neřekli co a jak, aby alespoň věděla, jak to bude probíhat? Moc děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • alimos26.8.2012 10:16

    Ahojky, ať se nebojí. V narkóze o ničem nebude vědět. Je to náročné spíš na psychiku než že by to bolelo. Oni ti vše řeknou v nemocnici. Nejspíš podstoupíš ještě v nemocnici gynekologické vyšetření. Vím, že se před narkózou nesmí pít a jíst, ale nevzpomínám si kolik hodin před zákrokem. Mě dělali revizi ve tři odpoledne a druhý den jsem šla v devět ráno domů. Moc držím palce, aby jsi to zvládla, drž se a věř, že bude líp. Bohužel se to stává :(

  • Ahojky...já mám za sebou už 3...v nemocnici si s ní promluví doktor + anesteziolog,ohledně narkózy...kyretáž se provádí na gynekologickém křesle,kde si lehne,anesteziolog jí uspí a začíná kyretáž,která trvá cca 15-20 minut.Po probuzení z narkózy jí může trochu bolet podbříšek jako při MS...cca za 2 hodiny od probuzení se půjde se sestřičkou vyčůrat...pak už záleží na nemocnici,zda jí budou hospitalizovat cca 2 dny,bo jí pustí cca 6-8 hodin po zákroku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist