Potěšení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #234349 14.3.2017 19:14

Holky prosím... v pátek za mnou přijede přítel Jsme spolu chvíli.. je to můj první vážnější vztah, což je skoro ve 22 letech poměrně smutný. A proto si ten vztah chci trochu hýčkat. Ale teď k věci. Jak ho potěšit?? Nějaký zaručený typy jak na ně? Určitě zapálím svíčky,..... ale co dál??? prosím... rady, jak na to...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Smutné to rozhodně není, naopak "vážný vztah" v 16 apod. mi přijde trochu komické..svíčky chlapy uplně nedojímají, ale spíš bych vymyslela nějaký hezký program na večer, podle toho, co přítel rád dělá...nebo pokud chcete být jen doma, tak uvařit dobrou večeři, připravit třeba společnou koupel/sprchu, potom nějaký dobrý film..

  • No, tak 1) určitě není smutné, že máš vážnější vztah "až" ve 22 letech, je to hezké, není kam spěchat :)
    Každému se líbí něco jiného... těžko radit. Ale já bych na Tvém místě nespěchala..jak se sexem, tak s vyznáváním velké lásky (slova miluji Tě) (neřeklas, jak dlouho spolu jste, kde už jste, tak se těžko radí...)
    Procházka, večeře, kino, povídání si, poznávání se, sportovní aktivity (nebo kulturní)...

  • dancewomen14.3.2017 19:47

    Svíčky podle mě chlap neoceni,to spíš dobré jídlo;-)

  • No, hlavně to s tou péčí a vyjadřováním lásky nepřeháněj, aby ho to neodradilo. Chlapi se snadno vyděsí :-) Jinak tady už velmi dobře poradily holky přede mnou, já bych přidala ještě třeba, aby jsi si oblékla hezké prádélko, to potěší každého muže :-)

  • A.t.i15.3.2017 9:26

    Co se týče svíček, tak má zkušenost je taková: Když jsem s manželem začala chodit, tak jsem také měla snahu navodit romantickou atmosféru a všude po pokoji rozmístila svíčky. Nejen že to u něj romantickou náladu nenavodilo, ale ještě mi řekl, že si připadá jak na hřbitově.:-D Na svíčky jsme spíš my ženské, ale možná jsou mezi chlapy výjimky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist