Posun času

Otázku položila: sigiska 28.3.2011 18:42

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak jste vyřešily posun času u Vašich mimi? Koupala jsem celou dobu v 19:00 hod, tak nevím, zda-li to mám malé posunout na 20hod nebo to nechat tak jak jsem koupala dřív? Malá je pak před koupáním hodně unavená a usíná mi dřív. Tak jestli posunout a jít ještě předtím na jednu malinkou spací procházku, nebo jí nechat ? Díky za odpověď.

Holky díky, budu pokračovat nadále v našem spánkovém režimu 19:00 koupní a pak hnedky na kutě :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,
    já budu koupat ve stejný čas jako předtim, oni si časem zvyknou, naše Kačka to už bere úplně v poho a mimčo bude dřív vykoupaný, ale může jít spát o něco dýl, postupně to můžeš zkracovat, až se dostaneš na stejný čas jako předtim, myslim tim to ukládání ke spánku. :-)

  • zbyknou si, neboj, já to nijak neposunovala - prostě se přetočila čas a koupat se chodíme po večerníčku ( v 19 hod. ) stejně jak předtím.

  • My to vyřešili, už v neděli jsme jeli na výlet a museli jsme vstávat brzy ráno, takže jsme to naše 10ti měsíční i starší děti vzbudili brzy-v 6.15-v tolik vstáváme normálně o všední den.. (ale ve starém čase v 5.15), takže večer zalehly všichni bez problémů po večerníčku, světlo nesvětlo..Podle mě je důležité ráno budit v tolik, jako stávalo dříve, tzn. o hodinu dříve (podle starého času, ale ve stejnou hodinu podlenového) a pak se to automaticky vše posune-i denní spánek..
    Je pravda, že já si nemůžu s dítětem dovolit nějaké vychýlení-hodně času je naplánováno...Co vím, tak jsem při změnách času měla největší problém, když dětem bylo kolem 2 let, u miminka i s pravidelným režimem to bývalo bez problémů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist