Postel pro tříleté dítě

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35728 9.12.2011 15:02

Ahoj holky, mám dvouletou dceru a s největší pravděpodobností čekám další mimi. Napadlo mě, že bych dceřinu postýlku nechala pro mimi a dceři pak už koupila nějakou tu válendu či postel pro větší děti. Jen nevím jakou, jaká by byla pro tento věk (skoro 3 roky) nejvhodnější. Děkuju za každou zkušenost, radu či doporučení (ocením i přímo typ na značku či konkrétní model). Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych pořídila hned velkou postel a asi bych i dala peníze do kvalitní matrace... Nemám do toho sice moc "co kecat", protože děti ještě nemám, ale myslím, že se nevyplatí kupovat dětem postele ve tvaru auta nebo holčičkám hrad pro princezny atp., není nad kvalitní postel, kterou může mít dítě i jako starší :)

  • Tak moje sestra, švagrová a i kamarádka mají děti od sebe tři roky (kamoška čeká mimi)Sestra pořídili velkou postel, švagrová zrovna dvoupatrovku (malý začal spávat dole, teď mu je pět spí nahoře a malá má dva a spí dole) a kamarádka velkou postel to jsou malé dva roky a něco, ale má to dřevěnou opěrku v části postele, něco jako na dvoupatrové posteli nahoře. Mezi postel (menší) si myslím je zbytečná investice. Záleží na tobě, ale já bych asi pořídila velkou postel zrovna.

  • zalezi hodne na nocni aktivite :) ja jsem na tom stejne a uvazuju ze ho necham v postylce a koupim dalsi, protoze si neumim predstavit ze by hned z postele nespadl . snad zkusene mamky poradi. tezko soudit jak se ti nasi velci sourozenci za pul roku zmeni a dospeji nam .

  • Já koupila postel s tím, že doufám, že vydrží celé dětství-respektive rovnou klasickou velikost 200*90cm (my jsme s bráchou takovou postel také měly)..Na postele exustují různé zábrany http://www.zbozi.cz/
    Takže myslím, že můžete vybrat jakoukoli-i třeba s ohledem, jak do obydlí naskládáte pak více velkých dětských postelí-zda bude třeba mít plandu (to se dá koupit třeba nejdříve spodní lůžko, pak se dokoupí vrchní lůžko se spojovacími díly (třeba gazel sendy). Také stále můžete dát matraci na rošt (dělají se i přímo na to dělané) na zem-dítě pak na tom může i blbnout

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist