Postel pro dite

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370594 11.9.2017 22:59

Dobry den, zajimalo by mne v kolika letech,mesicich jste svym detem kupovaly vetsi postel myslim z postylky do vetsi postele s ochrannou listou aby nespadli..me se mala hrozne v postylce skube a je nevrla, vrti se,prevaluje,boucha o spricle proste mi prijde ze nema dost mista je ji 9 mesicu..ale nevim jestli to neni moc brzo dat ji do vetsi postele..kdyz v tyhle je zabezpečena a nemuze nikam spadnout..u tech vetsich postylek jsou sice zabrany , ale ne po celem nebo snad se da pridelat aby nespadli?
Dekuju za odp..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys12.9.2017 13:10

    Syn má 16 měsíců a ještě je pořád v postýlce. Nám se tam taky furt točil asi od 7. měsíce. Podle mě si hledal pohodlnou polohu na spaní, kolikrát spal na příč nebo usnul na jedné straně a v noci si přehodil hlavu na druhou.
    Za mě je v 9. měsících na klasickou postel brzo, bála bych se, že dítko tu postranici přeleze a pak spadne, obzvlášť, když ej v postýlce tak živé.

  • dzusinka11.9.2017 23:20

    Já vlastně neměla postýlku skoro nikdy a rovnou pořídila postel se zábranou. Zezačátku byla napojená na naši postel a úplně v rohu, když byla ještě malinká. Teď v 11 měsících už je u zdi jen dvěma stranama, zahrazená je do prostoru čelem a tou zábranou. Nespadla z ní ani jednou. Pády má za sebou celkem z postele naší asi tři, z gauče asi taky. Naučila se prostě, že ke straně se neleze, že to pak bolí. V postýlce je akorát přehrazená peřinou, aby ji omylem nepřelezla a tu zábranu má vyloženou polštáři, protože většinou spí napříč. Celá je jakoby v takovém pelíšku v té postýlce, aby se nevzbudila v noci tím, že se o něco praští.

  • Velkou postel jsme porozovali ke druhym narozeninam. Ale je fakt ze mi meli detskou postylku o rozmerech 100x70 cm. Takze v ni vydrzela dlouho. Jen jsme oddelali 2 tycky, aby mohla sama dovnitr a ven

  • dancewomen12.9.2017 6:50

    My pořizovali teď,syn 23m,ale malou přízemní,syn je totiž malý,dost cestuje při spaní a už z ní 1 spadl i když je tam zabrana,ale právě ne po celé delce.

  • Syn dostal velkou postel ke třetím narozeninám...ale on je drobný vešel by se do postýlky klidně ještě teď a to bude mít čtyři roky

  • Marlena12.9.2017 14:42

    Dcera dostala postel nějak okolo 20 měsíců, ale jen proto, že se měl narodit sourozenec. Syn má teď 18 měsíců a do dvou let mám v plánu ho mít v postýlce. Má teda sundanou jednu bočnici a přiraženou k naší posteli. Jak tam ale cestuje, to bych se bála nechat ho jen v klasické posteli, byť se zábranou. Dcera je ve svých necelých čtyřech letech schopná z postele spadnout i dvakrát za noc. Už by bylo potřeba řešit patrovou postel pro oba (na dvě klasické postele máme málo místa), ale mám strach, že by mi z horního patra spadla... a taky chodí v noci spát k nám do postele. To jsem zvědavá, jak toto vyřešíme ;-) Tož tak je to u nás, snad jsem ti trochu pomohla :-)

  • Ahoj, já jsem přesunula syna do pokojíčku letos po Vánocích. Jsou mu necelé tři roky. Dostal spoustu nových hraček, které má v pokojíčku, tak jsem mu vysvětlovala, že je musí hlídat, aby se nebály a zabralo to. V noci se sice vzbudí a přijde k nám, ale nemá problém s tím, že v pokojíčku usíná :-) . Koupili jsme mu postel se zábranou a úložným prostorem, kterou jsem našla na https://www.dostupnynabytek.cz/kategorie/postele-pro-deti-0183/ a vejdeme se na ni při usínání spolu :-) .

  • Magdah15.12.2021 16:22

    My našeho Péťu jsme dali do větší postele až v pozdějším věku. Nejlepší bylo, jak reagoval na svoje povlečení. Jak byl zvyklý na ty dečky a přikrývky, tak pro něho byl naprostý šok, když dostal první povlečení se spidermanem. Už si připadal jak velký kluk a v posteli trávil snad víc času, než by bylo zdrávo. Jestli svému dítku chcete taky udělat radost, mrkněte na https://ceskeluzkoviny.cz/408-nano-povleceni-prikryvky-polstare , ani byste nevěřili, jak to děti dokáže bavit. :-D

  • Majus18.2.2022 19:14

    Nechávala jsem dělat postel na zakázku a vybrala jsem tady tu s úložným prostorem https://www.nabytek-mikulik.cz/zvysene-luzko-s-uloznym-prostorem-lota-univerzalni-l-p

  • JanaK2030.10.2022 3:45

    My jsme se rovnou rozhodli investovat do větší postele, kterou může náš syn využívat, i když ještě povyroste. Poměrně levné postele nabízí například tady: https://inhaus.cz/bydleni/postele-cela/c-1/ , ale hodně záleží na tom, co od ní očekáváte a jaké máte preference. My jsme si vystačili s úplným základem, přičemž je možné přikoupit i zábrany, s nimiž vám dítě nespadne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist