Pošta

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19953 28.2.2011 10:03

Ahoj holky,posílám balík z Brna do Nymburku,nevíte za jak dlouho by to tam mohlo být?slyšela jsem i že se dá sledovat po netu jestli v pořádku došel?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud poslete balik jako obchodni, tak by to melo byt doruceno do 24 hod stejne jako EMS. Pokud balik poslete standardne tak za cca 2-3 dny. Balik se vetsinou posila doporucene a tak mate zobrazeno podaci cislo na podacim listku.
    Balik se pak da sledovat na strankach http://ceskaposta.cz/cz/nastroje/sledovani-zasilky.php - po zadani podaciho cisla.

  • Ja co jsem vzdycky posilala pracovne do Deggendorfu, tak mi vzdycky rikali, ze do tydne to tam bude,ale to byla ta nejlevnejsi varianta samozrejme, postou a sledovat se to muze, najdi si na netu www posty a tam je sledovani zasilek. Muzes si priplatit letecky a bude to tam driv. Anebo to posli nejakou jinou sluzbou pokus spechas a nezalezi ti na penezich, napr FEDEX, UPS, DHL, PPL,.......

  • jj, mám nedávnou zkušenost s balíkem - čekala sem dva balíky - ten co byl poslán později mi už dávnou došel na ten druhý teprve čekám. sledování zásilky na webovkách české pošty- zadáš tam číslo co je na podacím lístku a tam se ti to ukáže, kde se balík nachází

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist