Poslala jsem nahé fotky, a nyní mi vyhrožuje ať pošlu další

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177571 8.1.2017 10:48

Pls potřebují poradit poslala jsem na konci roku moje fotky lesbe bylanto nehoda znám kravína ale ted už to nezmenim. Odnty doby mi vyhrožuje ze když ji nebudu posílat další moje fotky rozesle co mám dělat?

  • 08.01.2017 12:18:13 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 08.01.2017 12:18:13 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi bych jí napsala, že to, co dělá je vydírání a upozornila ji, že pokud toho nenechá, že ji můžeš udat na policii, což opravdu můžeš (našla bych si třeba i pár článků na internetu s případy, kdy za něco takového byl někdo odsouzený jako výstrahu). Pokud by s tím nepřestala, určitě bych to začala řešit. Pokud jsi ve škole, tak bych se obrátila na nějakého výchovného poradce, určitě by ti poradil, jak to řešit dál. Nebo nějaké ty krizové linky, či přímo policii, nevím, nemám s tím zkušenost, ale myslím, že by ti měli pomoct. Asi bych se do toho pustila i za cenu toho, že fotky opravdu zveřejní. Ideální to není, ale lepší než se nechat vydírat.

  • gimi8.1.2017 11:37

    Napsat at to rozesle, ze podavas trestní oznameni

  • Odepsat, že další fotky nebudou a že podáváš trestní oznámení. Nevím kolik Vám je, ale zkusila bych sebrat odvahu a svěřit se rodičům. Zrovna teď jsem viděla v našem DDM letáčky na přednášky pro mládež o kyberšikaně, zneužívaní sociálních sítí atd. Byly tam i kontakty, takže určitě jsou i krizové linky, kdybyste to přes rodiče řešit nechtěla. A hlavně: poučte se z toho! Definice přátel dostala v FB, Twitterů a jim podobných úplně význam.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist