Porodnice

Otázku položila: Anonymní uživatelka #386004 20.9.2018 8:14

Dobry den damy. Prosim Vas, rodila jste nektera ve Valaskem Mezirici, Novem Jicine nebo ve Vsetine?
Jake jsou Vase zkušenosti? Chtěla bych se již rozhodnout kde rodit ale u kazdeho mě něco odrazuje. Dekuji za informace.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • gluzka20.9.2018 8:50

    Druhé jsem rodila ve Valmezu a nedoporučuju. Hlavně oddělení novorozenecké, o kterém se píše i v recenzích jako nic moc, tak je podle mě příšerná část, kde pracují snad ukrajinky, nebo uklízečky. Nevím. V podstatě tam mé dítě odložili a asi čekali jen na ten den, kdy odejdeme. Silná žloutenka a bylo jim šumák, že chudák nedostal 4hodiny najíst, hlavně že spinká a nebudeme ho přece zbytečně budit. Toť slova jedné sestřičky. Když jsem jí vysvětlila, že jsem syna naposledy viděla ve tři ráno a je půl osmé, přemlouvala mě kvůli vyšetření (které se nakonec nekonalo!), ať ještě s kojením počkám. Neustoupila jsem, ale kojení bylo narychlo a oba jsme byli z toho dost rozladění. Ostatní věci jako porod a 6nedělí, to už jsou opravdu jen drobotiny. Mají tam čisto, ale maminky tam krmí jen pečivem (krom vařeného oběda fakt jen rohlík, chleba, nebo rohlík s chlebem a podobné kombinace), prý si nikdo nestěžoval. Já tam bohužel trůnila 6dní, takže pracuju na tom, abych na těch 6 hnusných dní zapomněla. Co jsem slýchávala, tak od nás často jezdí maminky rodit do Přerova, ale s tím nemám zkušenost.

  • Ja rodila ve VM obe deti, a kdybych rodila po treti, tak jdu zase tam. Na ukrajinku jsem teda nenaraza ani na jednu...
    Za me hrozna spokojenost, jak na sale,tak i pak na oddeleni.
    Do NJ uz bych.nesla s nicim, jen diky panu doktorovi z gynekolodie mam nakonec cele bricho rozzrezane:'-( takze za me VM ano, NJ uz nikdy.

  • Já jako prvorodička taky ve VM. Rodila jsem o měsíc dříve a už měsíc před tím jsem tam proležela na gyndě. Za mě teda spokojenost. Ani neuvažuju, že bych šla jindy rodit někam jinam. Jediné mínus pro mě byla strava jak na gynekologii tak na novorozeneckém, ale člověku se nezavděčí všude. Jinak rodil mě primář Hošek, porodní asistentky už si nepamatuji. Malého jsem měla chvilku u sebe na sále, pak ho vzali na chvíli na vyhřívané lůžko a od té doby byl jinak se mnou na pokoji a vše už bylo v mé režii, když pominu různá vyšetření apod.

  • Já jsem rodila dvakrát na Vsetíně a nemůžu si stěžovat :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist