Porodní gel Dianatal, vaše zkušenosti?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56268 5.2.2013 17:53

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli jsou tu i maminy co rodily s porodnim gelem DIANATAL?????
Protože jsem prvorodička 36tt a dost se bojím porodu zakoupila jsem si ho ráda bych si poslechla jaké jsou na něj další ohlasy.
Je pravda, že je dost drahý, takže jsem o něm nejprve sbírala inf., recenze maminek, které s ním rodily... zatím jsem narazila jen na samou chválu, prosím spíš o recenzi maminek co měly možnost s gelem rodit i když názory všech mi nevadí??
Za chvilku mě to taky čeká a pak sem ráda přidám zkušenost i já třebas to pomůže další vylekané mamině....:-p
Řešit peníze u gelu je myslím zbytěčné, protože Ženský už jsme přeci utratily víc i za jiné hlouposti......

TAK HOLKY GEL MÁM DOMA DÁ SE SEHNAT PO NETU I ZA DOCELA DOBROU CENU ON TOTIŽ MOMENTÁLNĚ V LÉKÁRNÁCH DOSTUPNÝ NENÍ... A TAK JSEM HO ZAKOUPILA PO MAMINĚ CO HO NESTIHLA... :)
TAKÉ PROVÁDÍM PRAVIDELNOU MASÁŽ HRÁZE ASI OD 30 TT. OLEJÍČKEM SOLLOS
ČETLA JSEM SNAD VŠECHNY RŮZNÉ OHLASY I RECENZE CO MI NA GOOGLU VYJELY.. :) A TEDY SPÍŠ SE SOUTŘEDÍM NA OHLASY TĚCH MAMINEK CO S DIANATALEM RODILY, NEŽ NA NÁZORY OSTATNÍCH MAMINEK ..
PORODU SE TEDY DOST BOJÍM A KDO ASI NE KDYŽ RODIL PO 1. ALE NENÍ TO STRACH JEN CO SE TÝČE PORODU ALE STRACH JE I ZNÁSTŘIHU ZE ŠITÍ.. ATD A TAK JSEM SI ŘEKLA JESTLI JE NĚCO MOŽNÉ UDĚLAT PROTO, ABY K TOMU VNEJLEPŠÍM PŘÍPADĚ DOJÍT ANI NEMUSELO, NEBO TO JEN PROSTĚ ALESPON POROD TROCHU URYCHLÝ NEBO MI TO NĚJAK PSYCHICKY POMŮŽE TAK CO DNES PŘECI ZADARMO STEJNĚ NIC NENÍ A ZA VĚTŠÍ BLBOSTI JSEM UŽ UTRATILA I VÍC PENĚZ.. :) NEBOJTE URČITĚ AŽ BUDU MÍT PO VŠEM NAPÍŠU VÁM JAK JSME DOPADLY.. ♥

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, Dianatal jsem neměla možnost vyzkoušet při vlastním porodu, ač jsem ho měla doma, ale byl tak rychlý, že jsem na něj nevzpoměla - pila jsem maliníkový čaj a brala homeo. Ale mám s ním zkušenosti z porodního sálu, kde jsem pracovala (jsem porodní bába) a spoustě maminkám velmi pomohl. Sice ne všem, ale bych jich hodně. Takže pokud ty peníze na něj máš, tak si ho určo poriď a neváhej ho použít. Kdy by jsi ho nepoužila, tak bys třeba později litovala, že ti mohl porod uspíšit. Na druhou stranu, když nepomůže, tak už budeš vědět a můžeš radit dalším maminkám, že je to naprd. Nicméně v případě porodu, jak půjde nebo ne, hraje velkou roli spousta faktorů. Věk rodičky, velikost plodu, velikost pánce, psychika rodičky, tělesná konstituce, fyzička, poddajnost měkkých tkání atd. Tak hodně štěstí a rychlý bezproblémový porod a zdravé dítko :-)

  • Ahojky, já s ním teda taky nerodila, ale ségra jo a moc si ho chválila, porod byl nakonec docela rychlý, takže třetí tubičku už ani nevyužila, ale říkala, že kdyby měla rodit znova, pořídila by ho zas :-).

  • az porodis, tak dej vedet. Ja jsem ho chtela u prvniho kdyz jsem rodila a muj gynda ktery je primar mi rekl,ze nema zadnou pacientku a ja ze jeste popremyslim a nakonec jsem to nejak zasklila pac jsem rodila v 38tt. Ted jsem zase tehu a mozna bych to zkusila. Je fakt,ze bych mela teprve srovnani. Ono se rika,ze kdyz si ho koupi prvorodicka,ze stejne nemas s cim porovnat,ale ja sazim na psychiku a kdyz ti to ma pomoct proc ne. Ja si treba poridila epino a cvicila s nim a myslim,ze to mi pomohlo hodne. U porodu jsem mela homeopatika a hrozne jsem verila,ze mi to pomohlo,dneska sice nevim zda me to tak "moc" pomohlo,ale u dalsiho je zase budu mit :-D

  • Ahojky no já dostala Dianatal od kamarádky, které ho nestihla použít.. :-D Měla jsem od ní dvě ampule, v balení jsou tři na tři fáze porodu. Já rodila po druhé tak snad mohu srovnat s a bez... První porod byl sice delší, ale musím říct že né tak šílený jako druhý. U prvního mě automaticky nastřihli a jizva se hojila dlououououho :-) u druhého jsem nahlásila, že mám Dianatal a tak se nástřih nekonal, musím říct, že to bylo asi horší co se týká bolesti, ale malý se mi tam šprajcl, takže gel byl tak akorát na dvě věci... navíc když mě nenastřihli tak jsem hrozně byla potrhaná z venčí a pak mě tam poštychovali, no děs a navíc mi to ani nesrostlo,tak jak jsem byla původně :-( Pak jsem o tom mluvila s primářem a ten mi řekl, že jeho názor je že to je akorát tahák na maminky, který sice je jakože higienicky lepší, že to tam hezky vydesinfikuje , ale že hodnota toho je tak desetinová a akorát firma chce na tom vyrejžovat :-) Za mě tedy- měla jsem, ale nedoporučuji, můj názor je to samé, že jsou to vyhozené peníze .-( Jinak přeji rychlý a pohodový porod!!

  • já jsem četla o jedné, co rodila před pár týdny s Dianatalem (prvorodička) a moc si ho chválila, rodila bez nástřihu (ale k tomu pila maliník, jedla lněné semínko, užívala homeopatika a hlavně cvičila s balonkem Epi-no a ještě masírovala hráz olejíčkem). Uvažuju o tom, že bych ho koupila k druhému porodu. První byl s nástřihem. Mám dilema zda ano nebo ne, nebo zda jen balonek, nebo nic. (pro mě byly horší kontrakce než tlačení, tak nevím, i když nástřih pak taky nic moc)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist