Pořízení vibrátoru

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396249 10.11.2018 1:15

Ahoj holky trosku choulostivy dotaz. 😂 Uz delší dobu si chci pořídit vibrátor slr vůbec se v nich nevyznam. Jelikož se mi libi uspokojovat se jen napovrchu ne vevnitř, například klitoris, ráda bych treva jen nejaky lehce vibrující který se nemusi zasunout dovnitř. Pokud takový je. Nebo nějaký menší opravdu menší (mam problem ze jsem tam dole docela úzká 😂) který také vibruje. Nekde jsem videla jak si zena da neco maleho dovnitř a to si pak nějaké ovládá a mela z toho celkem slušne vyvrcholení.. To je ten vibrující vibrátor? 😀 Pak další vec, jak a kde objednat, moc se mi nechce to jit osobně koupit. A jak se pak s vibrátorem zachází? Mam ho určitě od novoty umyt ze? Čím se takove vibrátory myji? Děkuji.

  • 11.11.2018 16:28:10 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kupovala jsem přes e-shop, myslím Růžový slon. Přijde to diskrétně jako běžný balíček.
    Nejlepší máš mrknout, co nabízejí. Já jsem měla ve tvaru rtěnky. Byl krásně úzký, skladný, levný.
    Co se týká péče o něj, stačí přečíst příbalový leták. Já jsem umývala teplou vodou a intimním gelem, který běžně používám.

  • Nevim jestli spis nemluvis o vibracnim vajicku, to ma ovladac. Taky jedno mam. Myju vodou a v tom obchode kde jsem kupovala jsem koupila jeste takovou desinfekci..

  • macicekkajik10.11.2018 9:26

    Erotických pomůcek je na trhu strašně moc. Jak už tu bylo řečeno na ovladač je vibrační vajíčko a nebo tzv. Ohmibod, který je řízený mobilem, ale na českém trhu se snad neprodává. Jedině zkusit aliexpres, wish či nějaký podobný server. A jen na masáž klitorisu jsem viděla masážní vibrator. Vibrátor má kulatou hlavici a do pochvy se vůbec nestrká a nebo je oboustranný. Eshopů je mraky, stačí dát do googlu erotické eshopy a už si jen vybrat.

  • Vybírala bych podle toho, co je ti sympaticjé a má více možností vybrací, používala jen jednu frekvenci, ale každému se líbí asi něco jibého. Taky jsem měla(we-vibe) , bohžel nevydržel moc dlouho, rozbilo se nabíjení (přestal fungovat kontakt na magnetky), ale jinak byl super! Objednávala jsem v sex schopu abalení je opravdu velmi diskrétní, často to tam i píší, jak to přijde zabalené, že se člověk.nemusí stydět....No a jednou jsme dostali masážní přístroj z Lidlu do zásuvky, je obrovský jak ruka :-D, jsem si říkala, Bože, co s tím, ale k daným účelům se taky hodí skvěle, má dobrou frekvenci (mě vyhovuje pořád stejná, žádné vlny a pod.) A navíc můžu v případě nouze dělat, že si masíruji úplně něco joného, protože by těžko někoho napadlo považovat to monstrum za sexuální pomůcku :-D

  • Možná by ti nejvíc vyhovovalo něco jiného než vibrátor. Např. Vibrační motýlek (má ovládání do ruky, kde si reguluješ intenzitu vibrací a různé malé výstupky, které dráždí citlivá místa). Zkus okouknout nějaký e-shop, možností je víc. Doporučuji rovnou při jednom objednat i speciální desinfekci na erotické hračky - mají různé vůně.

  • Kajaka21.11.2018 17:50

    Ahoj, já jsem kupovala na eshopu ekondomy.cz, můžeš tam najít opravdu všechno. A to co ty myslíš, je vibrační vajíčko, můžeš mít s drátem nebo bez a je super, že pokud máš to jen přes baterky, můžeš jít ven a přítel to vajíčko může zapínat, přepínat a je to vzrušující :-D

  • Erikka23.11.2018 8:16

    Tak to zkus womanizer! Myslím, že budeš velmi spokojená ;)

  • Koukni se na stránky eshopu, vybereš si. Před použitím je potřeba to umýt pro jistotu. Jsou na to speciální prostředky https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/desinfekcni-pripravky například :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist