Pordte mi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 22.8.2011 22:02

Ahoj holky už od mala jsem vyrustala jen s dědou a babičkou mama s tatou se na mě vykašlali ksyž jsem byla malá holka..v 10 letech mi umřela i babička a zůstala jsem jen s dědou a se svými 2 sourozenci..tátu jsem nikdy nepoznala nemá o mě zájem a s mamou se vídám ale neberu ji jako svoji mamu...teď když jsem straší tak me to hrozně moc bolí proč zrovna já mam takový život..moc mi ta pravá rodina chybí a hlavně táta...co by jste dělali vy na mem míste

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To je mi fakt líto, asi na Tvém místě by mě to taky hodně trápilo, ale zkus se smířit s tím že máš dědu a ten tě má přece rád. Tátu taky nevídám, nějak spolu nevycházíme a máma mě taky pěkně prudí.. Ale jsem ráda že mám hodnou tetu se strejdou za kterýma můžu vždy jít :-) Spoléhej se na lidi kteří tě mají rádi a váží si tě jako je právě dědeček :-) a zkus se vykašlat na to jaký to je.. Znám plno lidí co vyrůstají u jiných příbuzných než mámy a táty a je jim fajn jen díky tomu že se s tím smířili a mají jiný lidi :-) Budu ti držet palce :o)

  • Ahoj, ja mam rodicu hned nekolik, protoze mamka se 3x rozvedla a tatka ma taky novou zenu a s ni ma syna. Rodinne vztahy jsou silene. Nikdo s nikym nevychazi. Mamu jako takovou vlastne nemam, protoze douho nema zajem a nas vztah uplne ztroskotal. S tatkou a jeho novou zenou, ale vychazim hezky. Drz se lidi co te maji radi. neni dulezite jestli to jsou rodice nebo kamaradi. Rodinu ti muze poskytnout kdokoli, kdo te ma rad. Odesla jsem z domu v devatenacti, abych uz se v tom nemusela placat. Doted je to ale tezke kvuli tem spatnym vztahum. jednou si najdes hodneho a uzasneho chlapa, ktery ti da zazemi a budes mit vlastni rodinu, u ktere nedospustis, aby stradali. Ted se drz brasku a dedecka a kamaradu, kteri te maji radi. Na kazdeho nekde ceka ta jeho rodina. :o) musis verit a poradne se divat. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist