Poraďte vhodnou kombinaci barev

Otázku položila: xxKami 8.6.2014 9:31

Ahoj holky, jelikož jsem módně takzvaně "mimo", což se týká i otázky kombinace barev, rozhodla jsem se napsat si pro radu vám :-)

Jsem spíš sportovní typ, co se týká oblékání, nalveču se samozřejmě i do plesových šatů, ale chvilku mi trvá, než se v tom začnu cítit dobře..
Postavu mám normální, ani supermodelka ani obéza a co se týká oblíbených kombinací barev, mám ráda ty "chladné" - bílá, modrá, zelená, černá, šedá a jejich barevné variace a kombinace..v podstatě jsem si dodnes (25let) vystačila v šatníku a botníku jen s těmahle barvama :-D

Ale - změna je život a já se rozhodla si koupit kraťásky v barvě pro mě netradiční, a to červené (příloha v obrázku). Jsou v barvě něco mezi červenou a korálovou (tudíž to není taková ta klasická červená křiklavá). Líbí se mi ta barva i střih, hezky to sedne na postavu, i když na té fotce vypadají tak nezajímavě.

No ale zpět ke kombinacím... jelikož jsem červenou snad v životě pořádně na sobě neměla, s čím byste to kombinovali? Asi jako najvhodnější mě napadá jednoduché bílé triko bez nějakých šílených potisků, aby se to už nebilo..ale co já vím..mám černé sandálky a černou sportovní mini taško-kabelku přes rameno, tak jestli těch barev už zas nebude moc.
Černé triko je asi taková klasika, kterou nic nezkazím, ale chtěla bych právě "oživit" repertoár barev, které nosím, a tak se vás chci holky zeptat, co byste k tomuhle sladily za barvy (klidně i jiná barva botek, trika, je to fuk, klidně zainvestuju, ale prostě nevím jak...abych jen zbytečně nevyhodila peníze..)

Díky :-)

Heh, tak jsem dumala, a líbí se mi k té kombinace hodně tohle šedé triko, co vy na to? Viděla jsem ho na prodejně i na živo a tak nějak mi padlo do oka už tam... a ktěm křiklounským kalhotám mi tak nějak sedí..když k tomu dám jednoduché černé páskové sandály, tak by to snad neměl být žádný kýč :-D Že? :-D

Díky za váš čas:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • K červené barvě mě fakt napadá buď nějaká bílá lehká košilka a k tomu bílé boty + kabelku klidně i do červena, vypadá to moc pěkně.Nebo černé tričko,tílko a k tomu bílé nebo černé boty + k tomu taky nějaký doplněk. Škoda, že ty kraťasy nejsou v klasické riflové modré barvě u toho je strašně moc kombinací :-)

  • Já myslím, že bys mohla mít k tomu i černé triko nebo košili, i šedé i bílé, ty kalhoty nejsou "flekaté" , takže i s obrázkem to může být a bude to sportovní

  • zirafka118.6.2014 11:25

    hele to záleží na tom, jak se v tom budeš cítit...vyluč barvy typu růžová, fialová, oranžová, tyrkysová a můžeš si k tomu vzít v podstatě vše...jinak jak jsi psala, aby těch barviček nebylo moc, já moc ráda kombinuju 2 barvy, třeba právě červená, bílá, černá...já bych se rozhodně nebála vzít si k těmto kraťasům něco modrého, trávově zeleného...pokud jsi konzervativnější, bílou, černou, tmavě modrou, šedou rozhodně nic nezkazíš :)

  • k červené jde dobře zelená, modrá, bílá-to jako aby to mělo šmrnc, nejlépe kombinuj max 3 barvy, ať to nepůsobí přeplácaně:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 577 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist