Poraďte

Otázku položila: Anonymní uživatelka #68526 23.10.2012 15:29

Holky potřebovala bych poradit co by jste dělali v mé kůži. Přítel teď o víkendu slaví narozeniny a pozvali ho jeho rodiče, že má přijet teda i se mnou k nim na oběd a že mu popřejí a pokacají. Jenže mě se tam nechce vůbec jet, protože já se s nima vůbec nemusím a oni mě teď už vůbec nemusejí. Já se prostě neumím přetvařovat to nejde... A navíc nechci s nima kecat o ničem! Ale přítel chce abych tam s ním jela, už teď mám předem stresy jaký to bude... :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já si myslím, že pokud ho máš ráda a on s rodiči dobře vychází, měla by jsi s ním jet a chvilku se přetvařovat. Pak zase budeš mít na dlouho klid...

  • Holka asi vím jak ti je, mě přítelova maminka dlouho neuvidí po tom co se mě asi před 14ti dny zeptala jak to chci s ním vydržet a jeho jestli ho to se mnou baví a jestli mě nechce vyměnit (jsem s přítelem od druhého ledna)... takže to budou výmluvy, výmluvy a výmluvy, teda před ní..přítelovi je to asi jasné >:-[ :-D

  • Podle mě není potřeba se nutit do extra blízkých vztahů a přetvařovat se, ale taky se jim nemůžeš vyhýbat věčně. Navíc příteli tím uděláš radost, když s ním strávíš narozeniny, tak jak by on rád. Proč bys jednou za čas nepřežila takovou návštěvu? Myslím, že si to zbytečně protivíš předem a vytváříš si k nim odpor (a tím pádem ani oni neví, co si o tobě myslet). Zkus na jeden den zahodit všechny předsudky o jeho rodině a soustředit se u nich na to lepší. Není třeba se nuceně culit a povídat o tom, co je ti nemilé. Vždyť se nemusíš zapojovat do každého hovoru. Ale neni důvod nepřežít pro jedenkrát jejich tlachání. Co ti tam můžou tak hroznýho udělat, že máš z toho takový strach? :-)

  • bolesti hlavy, břicha, moc práce,............moje výmluvy při hrozící návštěvě u tchyně. Procházelo mi to několik let než jsme se rozvedli;-)

  • Když nechceš, tak nejezdi. Přetvařovat se nemusíš. Přítel by měl pochopit, že dobré vztahy si nelze vynutit. Ať si své drahé rodiče užije pořádně sám, přijede nadšený a určitě mu tam nebudeš scházet. Hraní si na milující rodinu, když tomu tak není, k ničemu nevede!
    Návštěvy by pro obě strany měly být dobrovolné a příjemné, jinak je to jako povolávací rozkaz na vojnu a vztahy to jedině ještě víc pokazí.
    Pokud nemáš odvahu říct mu to přímo, tak se prostě na něco vymluv...( viz. bonty2006)...dobrý je také průjem, s tím tě nikam nutit nebude :-) Chceš-li to brát do krajností, tak si klidně dej pár kapek Guttalaxu cca půl dne předem, ideálně ještě tak, aby tě to chytlo večer před odjezdem :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 547 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist