Poradite ohledne bot? :-)

Otázku položila: OveckaVeru 6.10.2019 20:15

Ahoj holky. Jsme pozvani na svatbu.. dnes pozvani a svatba je prespristi sobotu, takze nejak nemam moc prostoru k reseni co si vubec vezmu :D zjistils jsem ze oblecu jedny saty co mi visi ve skrini z dob stredni skoly, ale problem je co k nim. Saty vypadaji takhle podobne jako v odkazu, akorat maji vetsi vystrih, plisovanou sukni maji stejne ale dlouhou tak do pul lytek a jsou na zavazovani za krk.
https://www.loveangeldress.com/products/pleated-v-neckline-dark-blue-homecoming-party-dress-semi-formal-gown
Doma mam sve cervene svatebni lodicky... Myslite ze to bude jako pest na oko? Na ramena jsem si k satum chtela vzit cerne bolerko... Nebo mam radeji zkusit splasit nejake jine boty? Nemam ted moc financi na nejake velke utraceni a navic s mymi lyzemi misto nohou mam problem :D dik za nazory :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokuď červené boty tak by byla nutnost stejně červená kabelka nebo bolerko, bylo by to i veselejší než hodně černé ;-) a dá se sehnat i levně a určitě by si využila i na další příležitosti v budoucnu ;-)

  • Klidne bych vzala i cervene lodicky, otazka je zbytek, tj. Bolerko, kabat, kabelka (jestli bolerko cerne, volila bych i cerny kabat a cernou kabelku co nejjednodussi, vic barev uz by bylo na skodu). Kdybyste sem dala foto celeho outfitu, poradime asi lip... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist