Pořád brečí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177171 30.11.2018 13:22

Ahoj holky, já už nevím co s tím mojím skoro 15ti měsíčním chlapákem. Po každém probuzení řve, je jedno jestli to je venku při procházce (to je vyjímka, kdy se po probuzení směje) nebo v noci, dycky po probuzení řve. Když se probudí přes den, tak je schopný řvát klidně půl hodiny, chovám ho, řve, když ho položím, tak hystericky řve. Pak zničehonic přestane a jde si hrát. V noci řve klidně hodinu a pak usne, někdy řve jen dokud ho nevezmu do postele. A dělá to celý svůj život, takže zuby, nebo tak něco, to nebude :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Uprimne..kdyz se probudim..tak se mi chce take brecet. Myslim ze to tak na spousta deti. Muj manzel kdyz se probudi..tak je take protivny a ja treba nejakou dobu nemluvim...case se to zlepsi...brala bych to tak jak to je. Kluci to take delali...chvili poplakali a pak bylo vse ok.

  • Danielqa30.11.2018 14:07

    Asi je to blbost, ale napadlo mě, jestli netrpí zlými sny?

  • terryk30.11.2018 15:41

    Mně takhle dítě rvalo taky snad do roka a půl po každém probuzení. Pak to nějak samo přešlo. Řekla bych, že je to prostě povahou. Temhle citlivejm urvankum prostě stačí cokoli, aby jejich nálada klesla na nulu. A probuzení je jednou z těch věcí.

  • Jo, to znam! Duverne, zrovna ted jsem to jinde s holkama probirala! Pevne nervy!

  • WojKa30.11.2018 17:02

    Neporadím, soucítím. Mám doma dvojčata kluky (21 měsíců) a ano, po každém probuzení pláčou, nevím proč. Oni se snad ano neumí vzbudit v pohodě. Já jen věřím a doufám, že to jednou přejde. Snad nebudou řvát při probuzení ještě v osmnácti. Jinak mám doma ještě holku o 17 měsíců starší a ta je teda extrémně vzteklá, ale vstávání v pohodě. :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist