Poprvé shodit čepici :-D :-)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45945 27.12.2011 21:03

Ahoj holky.. Jsem s mým klukem skoro 8mý měsíc. No a jak už to tak u kluků bývá, chtějí si sáhnout i na intimější místa. Je mi 14náct.. No a poprvé mám takhle dlouhý vztah, žádnému klukovi jsem ještě nedovolila aby si sáhl tam "dolů".. A tomuhle opravdu věřím a moc ho Miluji. Jenže mám takové obavy.. Tam dole se ještě neholím.. A když by si chtěl sáhnout nemůžu dopustit abych nebyla oholená, jednou jsem to zkoušela ale nepodařilo se mi to hezky do hladka a všude.. Rady jak se poprvé a hezky oholit? Děkuji..... :-)

Holky prosimvás, co se týče poučení, sama dobře vím co mám a nemám dělat! -> Není mi 15 abych se s mým klukem vyspala, nejsem jak ty ostatní 13ti leté trapky co už š..... a nevím co.. Jsem rozumná, jde jen o takové to "mazlení" :) Držme se otázky :-) P.S -> Děkuji za rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No v prvé řadě se ohol ten den, kdy s ním budeš a pokud to půjde, co nejpozději. Jako např. že když s ním budeš v 5, ohol se ve 4 hodiny. Protože já se oholím a na druhý den už mám strniště.
    Jinak já osobně se holím proti směru růstu chloupků, vím, že se to nemá, ale já se prostě jinak do hladka neoholím. Pak je ků§že podrážděná, ale časem si zvykne. Holím se tak jednou za týden a už nemám ani boláky, jako dřív.
    Pokud hodláš investovat do nějakého holícího strojku volila bych pánský a použij nějakou pěnu na holení (myslím, že by měly existovat nějaké pro intimní partie - já teda osobně nepoužívám) a vím, že holky radili, že potom se natřít niveou pánskou po holení, ale to by bylo asi zvláštní, kdyby ses oholila, natřela niveou a on by pak cítil, že voníš jako chlap.
    To jsou takové ty klasické rady a stejně musíš sama přijít, jak Ti to bude vyhovovat a tak. ;)

  • Ženy a co nějaké poučení, když je tazatelce teprve 14?????

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist