Poprvé

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34957 8.5.2011 13:37

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledne jedné věci .. včera jsem poprvé spala se svým přítelem, ale pořád jsem nemohla nějak zvlhnout. Bylo to moje poprvé. Strašně mě to bolelo, takže přítel musel přestat, protože to nešlo vydržet, myslela jsem si, že mě neprotrhnul, ale doma jsem zjistila, že mám celé kalhotky od krve a pořád tak slabě krvácím a to už je druhý den .. a pobolívá mě to taky pořád. Myslím si, že byl přítel asi hodně zklamaný, že z toho večera nic neměl .. nevím co mám dělat, je to krvácení normální? :(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Já když měla svoje poprvé, tak to taky nebyla žádná sláva. Záleží asi na každým, jak se k tomu postaví. Taky jsem si myslela, že přítel bude zklamaný, že z toho nic nemá, ale naopak. Byl pozorný a citlivý a říkal, že to vyjde jindy :o) To krvácení už si moc nepamatuju. Je to už nějaký pátek, ale možné to je že budeš krvácet déle. Někdo to tak má...

  • Občas se stane, že při prvním milování dívka krvácí. Je možné, že když jsi nezvlhla, tak tě tam "poškrábal". Je důležité dát do předehry hodně síly, když je to poprvé, protože si ještě pořádně nejsi jistá co ti dělá dobře a hlavně jsi nervózní, takže to může nějakou chvíli trvat než se vzrušíš. Přítel by neměl být zklamaný, měl by tě chápat. Sex není jen o něm a o tom jestli si užil, ale i o tobě. Zkus si s ním o tom promluvit, zkusit poznávat svá těla. Mazlete se, dělejte si navzájem dobře, zjišťujte co komu vadí a co naopak vzrušuje. Pak teprve se můžete vrhnout na skotačení =)
    Já měla první milování taky hodně bolestivé a druhý den mě bolelo břicho, ale pak se to zklidnilo. Pokud to ale neustane, tak navštiv doktorku aby tě pro jistotu zkontrolovala.

  • pokud si byla nervozni,tak je jasne ze si nebyla jak ty rikas zvlhla,a to krvaceni je normalni,ja to mela take.shruba 2 dny.je to krev z prostrzene panenske blany,ale pokud mas inteligentniho tolerantniho pritele,tak to pochopi kdyz je to tve poprve!

  • Ahoj. Jestli máš jenom trochu rozumného přítele a nešlo mu jen o jediné, myslím, že to pochopí. Je to při prvním pohlavním styku naprosto normální. Nejen pro to, že se většinou nedokážeš ani pořádně uvolnit, protože nevíš, co tě čeká a bývá tam někdy i v podvědomí strach z bolesti a neznáma, ale pro to, že to prostě poprvé dost často prostě úplně optimálně nevyjde. Zkuste si příště navodit hezkou atmosféru, jeden druhému se více věnujte, prostuduje, co se vám líbí - mimo přímého styku, na tělech máme spousta zajímavých a citlivých zákoutí, která dokážou ženu i muže hezky naladit. Krvácení bude s největší pravděpodobností normální, kdyby sis nebyla jistá a chtěla se poradit, můžeš zajít ke gynekoložce. Pokud by se nadále nevedlo, můžete samozřejmě vyzkoušet i nějaké pomocníky typu lubrikačních gelů.

  • Ahojíík já osobně si myslím,že pokud tě má přítel opravdu rád nebude zklamaný a jak píší ostatní každá máme ten organismus jiný já když sem měla své poprvé krvácela sem trošku necelý den ale zvlhlá sem byla hodně protože sme měly dlouho předehru ted si zkuste dát tak pár dní oraz a pokud opravdu přítel nebude zklamyný zkuste to za pár dnů později a jako si volila polohu??

  • Moje poprvé byla katastrofa - bolest, že se do mě tehdejší partner nemoho dostat, nicméně odpanění proběhlo a atyk sem krvácela. A několik dí mě to dole dost bolelo.

  • alimos8.5.2011 19:56

    Chce to cvik, dlouhou předehru a cvik :) Uvidíš, že to bude o.k. Jestli tomu chceš ale zezačátku pomoci, kup lubrikant. Každopádně, teď bych dala se sexíkem pauzu než tě to přestane bolet. Ta je normální, bolelo mě to několik dní. Příště to bude lepší, uvidíš :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist