Poprvé

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32767 14.3.2011 12:54

Zdravím všechny, je mi 16 let a chystám se na svoje poprvé. Mám z toho trošku strach, jestly to nebude bolet, jestly nepoteče hodně krve atd. myslím, že každá si tím prošla. Chtěla jsem se zeptat na vaše dojmy a jaké bylo vaše poprvé :)) ?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    poprvé to jen zřídka bývá ideální. Moje poprvé bylo děsné, ale to proto, že jsem si vlastně nebyla jistá, jestli to chci. Spíš jsem to už chtěla mít za sebou, takže jsem nebyla moc uvolněná a holt to proto bolelo. Na druhou stranu krev nebyla žádná, opravdu ani kapka. Každá to máme jinak. Ale doporučuju se opravdu uvolnit a být si jistá. Není kam spěchat.

  • No já měla to svoje poprvé skoro až v 18 letech a nic jsem z toho fakt neměla,přišlo mi to spíš divný a momentálně jsem nechápala co kdo na tom má :-))) krev ani moc nebyla spíš jsem malinko zašpinila a ani to nebolelo ale spíš takový malý tlak jsem cítila.Hodně záleží na tom jak jsi připravená a pokud máš kluka co má mozek tak na tebe nehupne jako zvíře :-) No a pokud se ti to poprvé nebude hned líbit tak si z toho hlavu nedělej,ono to přijde pak později až poznáš svoje tělo co mu dělá dobře.Tak že moje rada zní,uvolni se,do ničeho se nenuť,dělej to co ti je příjemné a proběhně to ani nebudeš vědět jak :-)

  • Moje poprvé také nebylo nic moc...ono je to asi tím, že od toho příliš očekáváme...trošku to zabolelo - spíš takový divný tlak, ale krev žádná netekla. Druhý den jsem si přišla, že ve mě "něco" chybí :)

  • patiperra14.3.2011 13:43

    Já poprvé týden po 18.narozeninách. No a bylo to divný, moc to nebolelo, ale druhý den jsem trochu krvácela- jen tak na intimku. Pak jsem krvácela ještě i na potřetí, a pak už ne. Ale taky se mi to moc nelíbilo. Ale to bylo spíš tím že psychicky jsem na to ještě neměla, s odstupem 15 let vidím, že jsem klidně mohla ještě o nějaký ten pátek posečkat, ale roli sehrál alkohol a nátlak přítele...

  • Ahojky, mě bylo čerstvých 16. Přítel byl moc hodný a chápavý muž. Jen měl velké přirození ... což napoprvé nebylo zrovna ideální. Bolelo to. Řekla jsem mu, ať přestane. Poslechl, a já jsem měla výčitky svědomí. Po pauze jsme to zkusili znovu a už relativně fajn. Krve jen malilinko až při mytí. Kluk by měl být tolerantní a ochotný se ti maximálně přizpůsobit. Navíc by neuškodila dostatečně dlouhá předehra, aby jsi byla řádně vlhká. Je fajn, když se to stane s klukem, se kterým máš hezký vztah, který bude po tom osudném okamžiku pokračovat, protože na své "poprvé", a na toho dotyčného, budeš vzpomínat celý život ...

  • já na svoje poprvý vzpomínám hrozně ráda... jako ten >akt< sám o sobě nebyl nějak extra, trochu to bolelo, krev mi teda netekla, ale bylo to hodně s láskou, a myslim že jí to jenom prohloubilo:).. bylo mi 17, jo a druhý den sem si přišla,že v sobě pořád >něco< mám:D

  • Říká se, že si holka svoje poprvé neužije. Ale já to měla uplně naopak. Zezačátku to trošku bolelo, ale dalo se to vydržet, ani krev netekla :) Určitě je důležité se uvolnit, aby to nebolelo ještě víc. Ničeho se neboj a držím ti palce ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist