Poporodní stahovací pás/kalhotky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #405656 8.7.2019 21:36

Máte prosím někto zkušenost s nějakým poporodním stahovacím pásem nebo kalhotkama, ty jsem nasla Adina, pásů je plno výrobců. Pomohlo vám po porodu se stahováním děloho? pořídily byste znovu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja mela i kalhotky, i stahovaci pas. Proste mi zalezi, jak budu vypadat po detech. Za me jsou lepsi kalhotky, daji se nosit porad, pas by byl asi v nejakem obleceni videt. Kalhotky jsem nosila do cca 3 mes.po porodu. Dnes jsem 2 roky od 2.porodu a jsem normalne stihla, na bricho cvicim, neni poznat, ze bych nekdy rodila. Kalhotky bych si znovu koupila.

  • buccaneerka28.7.2019 21:40

    Neměla jsem ani jedno, děloha na konci šestinedělí v původní velikosti a co se týká stahování, bolelo to jen malinko snad při prvních dvou kojeních, mnohem méně než běžná ms. Takže za mě zbytečnost.

  • OveckaVeru8.7.2019 22:06

    Take jsem nic takoveho nepotrebovala.

  • taky jsem neměla. po prvním porodu nebyla žádná nutnost a děloha se dost stáhla už před odchodem z porodnice (zavinování dělohy podporuje i kojení). po druhém porodu - císaři, by ani nic takového možné nebylo.
    nemyslím, že kalhotky jako takové budou mít vliv na zavinování dělohy, spíš na to, aby držely břišní stěnu která je ochablá. ale to by se mělo primárně napravovat vhodným cvičením, které se začne už v porodnici.

  • Stahovaci pas jsem mela, ale nutno podotknout, ze jsem jej mela i kvuli tomu, aby brisni stena udrzela vyvedene strevo. Mohla jsem ho odlozit az 3 mesice po porodu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist