Polykání

Otázku položila: Bývalá uživatelka #181738 20.7.2018 0:04

Dobrý večer, mám asi dost blbý dotaz, ale zajímá mě to :) . Když přítelovi kouříte polykáte to? :) Já jsem to párkrát zkusila, ale nechutná mi to :) jenže je mi na druhou stranu blbý mu to nedělat.:) aby mi to pak časem třeba nevyčítal nebo si nenašel kvůli tomu jinou..:) jak to máte vy? :) chutná vám to, polykáte vůbec? A když ne jak se na to tváří váš protějšek? :) Děkuji za odpověď.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, ale došla jsem k tomu až časem...respektive až kolem 35. roku věku...nepřemáhala bych se, pokud je Ti to nepříjemné. Kvalitní chlap Tě kvůli tomu neopustí. Můj to bral v pohodě.

  • stupidiack20.7.2018 10:35

    Já polykám. Je to to stejné jako když on tě uspokojuje pusou a taky to líže (a taky mu to může a nemusí chutnat).
    Některé sperma pro mě bylo odporné a měla jsem co dělat, abych se nepozvracela (hořké, kyselé .. hodně záleží na tom, co chlap jí - jestli kouří, pije alkohol nebo kávu a jakou stravu jí).
    Každopádně momentálně jsem ve spokojeném vztahu, kdy mi to nevadí, dokonce chutná a vnímám to jako důkaz lásky a projev důvěry.
    V krátkodobých vztazích (nedejbože na jednu noc) bych se asi moc nepředváděla. :-)
    Ale pokud ti to vadí, tak to nedělej, a pokud tvůj přítel stojí za to, tak ti to vyčítat nebude a už vůbec tě kvůli tomu neopustí. :-)

  • Mně polykání nevadí, nějak už jsem si na to i zvykla, ale musím toho dotyčného milovat, u nějaké jednorázovky bych nemohla.
    Jen toho nesmí být moc velký proud, už jsem se několikrát málem zadusila jak jsem to nečekala kolik toho bylo.
    Hlavna když vidím jak se u toho příteli vždy rozsvítí oči :-) navíc on mi to taky dělá pusou a neštěžuje si ;-)

  • A mě zase zajímá, zda se ty, které svého partnera neudělají pusou nebojí, že to třeba neumí, nebo nedělají dobře?

  • Polykam. Ale mne to chutna :-D

  • Já příteli vždycky polykala a vždy polykám, přijde mi že je tak nějak ,,uklizeno” :-D mně osobně to chutná, ale to neznamená že musí i tobě :-) Domluv se s přítelem že to buďto třeba vyplivneš do kapesníčku nebo ať se ti dělal jinam ( prsa, obličej, břicho ), ale nenuť se do toho :-) není to povinnost polykat a každý rozumný muž to pochopí.

  • Nepolykam a polykat nebudu je mi ztoho soufl a manzel to nevyzaduje sam by to do pusy nedal :-D

  • Francy20.7.2018 14:49

    Mě to nevadí, rychle to zapiju a je to :-D Ale nestává se to moc často z toho důvodu, že přítel se při orálním sexu udělá jen opravdu výjimečně, když byl delší dobu půst.

  • Většinou nepolykám. Přítel se jenom při orálním sexu ani neudělá. Dělám mu to ráda, ale polykat ne. :) Jako, zkouším to, když mu to dělám ve sprše :D Občas mi to chutná, občas ne, nejvíc mi ale vadí ten typický zápach než chuť. Občas ho nechám aby mi ejakuloval na obličej nebo na tělo. To se mu moc líbí :D Ono i to polykání, ale jak je toho moc, tak se pak dusím. Minule mě nevaroval a stříklo mi to přímo do krku. :D

  • Ne,nedělám to ani mi to nechutná,díky bohu muž to chápe a nevadí mu to :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist