Poloha při sexu, kterou chce přítel

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175891 15.6.2019 19:32

Dobrý večer, nevím jak bych měla začít ale chtěla bych se zeptat, jestli je to pravda a na váš zkušenější názor. S přitelem jsem měla třikrát sex. Představovala jsem si to vždycky romanticky s líbáním mazlením hlazením. Ale přítel na to moc není, spíš vůbec. Poprvé byl něžný to je fakt. Ale potom jsem musela nebo chtěl abych u toho klečela na čtyřech a měla hodně roztažený nohy, kolena od sebe a jen držela. Jako nepřijde mě to zrovna nejpohodlnější a připadám si trapně jako nějaká ovce, která jen drží. On mě při tom mačká prsa a zadek. Když jsem s ním o tom mluvila, že bysme mohli vygkoušet jinou polohu a všechno udělat pomalejc a že při tomhle cítím spíš velký tlak a někdy až hodně, tak říkal, že o to právě jde, že tohle mají holky nejraději, že takhle ho cítím nejvíc a jsem otevřenáa užiju si to. No já nevím, takhle to faktmá být? Jenom tlačit a mačkat? Opravdu je to pro nás nejlepší pozice, která nebolí?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nie. Je to sebecky blbec a poloha hlavne robi dobre jemu. Akomozepovedat, co maju dievcata najradsej, ked je muz? Asi ste este mladi, takze Tvoju otazku chapem. Ono obecne muzi prilis na bozky, hladkanie a romantiku z filmov nie su, ale vedia tiez, ze zeny to maju radi. Takze mu to proste nedovol, ak sa Ti to nepaci. Sex ma byt prijemny obom, nie si ziadne ovca a nemas len "drzat". Sex sa da krasne uzit a ked je to milovanie, je to o to lepsie. Ak nebude suhlasit, tak je mu uplne ukradnute, ako sa citis Ty a bude to tak aj v inych veciach, nez len v sexe.

  • Zanthia115.6.2019 21:39

    Každý a každá má ráda něco jiného, nic neplatí obecně. Rozhodně ti nikdo nemůže diktovat co ti má být příjemné. Milující partner se pozná podle toho, že se zajímá o to, co se líbí tobě, co tě vzrušuje, co bys chtěla zkusit...

  • HaSha15.6.2019 20:11

    Ne, takhle to být nemá. Jste na sex dva a pokud to tobě není příjemné, tak to dělat nemusíš. Nenech se ukecat na "holky to mají nejraději", co on o tom ví?! A i kdyby, je ve vztahu s tebou, má se zajímat, co se líbí tobě. Tahle pozice je obecně oblíbená (u mužů i žen), protože při ní penis proniká hluboko, ale chce to vzrušení z tvé strany, bez předehry může být i právě kvůli tomu průniku bolestivá, na začátek se hodí spíš pozice, kdy máš nad přírazy a úhlem kontrolu ty, abys vůbec poznala, co se ti líbí. Proč ty máš respektovat, že "on na to není", když tě on ani nevyslechne a nutí ti, že se ti má líbit něco, co se ti nezdá? Nenech si nakecat, že tu pozici chce, protože je nejlepší pro tebe.

  • Pro mě to začala být oblíbená poloha až po několika letech od zahájení sexuálního života. Chlapům se ta poloha líbí, protože je vzrušuje pohled na to jak do tebe proniká, pocit kontroly nad celým stykem, hlazení prsou a zadečku. Při misionáři si užiješ víc romantiky, ale jeho to tolik rajcovat nebude. Zkuste polohu na koníčka. Když budeš nahoře, můžeš si zvolit úhel, tempo, políbit ho a on nepřijde o hlazení prsou, zadečku a může si užívat jak na něm dovádíš. Na začátky je to skvělá poloha. Co se týče předehry, nevyzrálí kluci protestují, ale může to být příjemné i jemu a třeba to pak pro něj bude oblíbená činnost. Zkus ho nejprve namasírovat a hrát si s jeho penisem, on může u toho hladit tebe, líbat... Ukaž mu jak by jsi to chtěla sama. Mozna

  • macicekkajik15.6.2019 20:04

    Ahoj, jestli myslíš polohu zezadu, tak je opravdu nejlepší vystrčit zadek, uvolnit se a třeba si přitom dráždit klitoris. Když to byl tvůj třetí sex, nemůžeš čekat zázraky. Zkoušejte a časem se to zlepší a určitě najdete polohu, která bude vyhovovat oběma.

  • Já si myslím že by to mělo být příjemné oboum a pokud se ti to nelíbí a neužiješ si to tak mu to prostě řekni a jestli je ve vašem vztahu vzájemná láska tak to určitě pochopí. A navíc nemůže vědět jak se cítíš jako žena tak mu to zkus laskavě předložit. A než budete mít sex tak si jednoduše vyber nějakou polohu a můžete to dát chvíli tak a pak jak zase chce on a bude dobře oběma.

  • Ta poloha je velice aromatická, také ji považuji za divnou a trapnou. Každopádně ten tlak, co všichni popisujete, neznám. Já jsem z fyzického hlediska necítila skoro nic a bolest byla ze všech poloh nejmenší. Cítila jsem jen všechny ostatní hnusné pocity ze zírání do podlahy a nechutného přirážení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist