Poloha

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72171 27.10.2012 14:47

Chtěla bych poradit když spolu s přítelem spíme , střídáme pořád jen dvě polohy a to se vždy ,,nadře,,on , ja jen ležím ... Ale když sedim já na něm a měla bych se ,,nadřít,, já , tak se mi to nelíbí ,poraďte nějakou dobrou polohu ... Při které ho budu moct vystřídat a zároveň se mi bude líbit ... Děkuji

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na tohle by ses měla zeptat partnera, nebo si projít kamasutru. Každé se líbí něco jiného a každé i vyhovuje něco jiného :)

  • prostě a jednoduše zezadu - jednou se pohybuje šty a podruhé on, nebo oba.:-), nebo na boku:-)8-o

  • ze začátku mi přišla poloha na něm také náročnější, nevěděla jsem, co mám dělat, automaticky jsem si třením dráždila poštěváček, ale nebylo to ono, po několika letech soužití jsem na to konečně přišla, když si na něj lehnu, nemusím dělat vubec nic!!! Snažím se skoro vůbec nehýbat (inspirovala mě k tomu metoda měkkého proniknutí, o které jsme měli možnost slyšet, i když přímo zasvěceni jsme do ni nebyli, a která je pro partner nereálná), i když on to nevydrží a hýbat se chce, snažím se ho v tom nepodporovat, př. se o něj jemně třu a když mě to rozpálí a vzruší, tak pokud jsem schopna zase se snažím nehýbat, jednak se tím milování prodlouží (ale zase tak nepotřebuju žádnou předehru) a je to jediná poloha, při které dosáhnu vyvrcholení (a to i vícekrát za sebou), které je způsobeno ale hlavně tou nečinností a prodlužováním aktu, navíc prakticky bez námahy, jen tím pocitem, že je mi tak velmi blízko, žádné bušení do toho pro mne opravdu není- žádné sportovní výkony, to snad až v závěru, kdy už se člověk prostě nemůže kontrolovat a tělo ho vede úplně samo (to už člověk může jít i do dřepu, kde je o dost větší volnost pohybu) :-) Pravda je, že i v této poloze velkou část dělám "mrtvého brouka", ale mě to vyhovuje, moci se uvolnit a vychutnávat si.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist