Pohovor

Otázku položila: Anonymní uživatelka #399903 23.8.2019 13:50

Ahoj,dobry den,
Pristi tyden mě čeká pohovor na asistenta pedagoga pracuje nekdo jako asistent pedagoga..
Zakladni otazka proc to chcete delat je zakladni otazkou celeho pohovoru od toh se asi odvíjí cely rozhovor někdo nějaké zkušenosti? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rutoslavka23.8.2019 18:05

    Já teda nevím, my vedly s mou ředitelkou spolu už nespočet pracovních pohovorů a nikdy jsme se uchazeče nezeptaly, proč to chce dělat. :-D Spíš jaké má zkušenosti, co umí a co ho baví. Případně, co o nás jako o organizaci ví. ;-) A první dojem je opravdu velmi důležitý. Takže nezapomeňte na zdravé sebevědomí, pevný(ne drtivý) stisk ruky, úsměv na tváři a milé vystupování. ;-)

  • no a proč to chceš dělat? :-)

  • tak asi máš nějaký důvod to jít dělat, ne? Tak si tam o tom promluvíte a bude. U nás je problém sehnat asistenta, tak berou skoro každého, kdo projeví zájem. Je fakt, že jich to většina po krátké době vzdá.

  • Jednoduchá odpověď reknes proč to chceš dělat. Já taky dělala takový pohovor. Ředitelka potom nechala vzkazat ze je rada ze jsem prisla proste jsem řekla jak to cítím a proč jsem si tu práci vybrala nic víc nic min. :-)

  • buccaneerka223.8.2019 20:02

    Já jsem řekla, že to vezmu, protože nemám momentálně lepší nabídku v oboru (byla jsem vystudovaná Mgr. čeština+hudebka), tak aspoň naberu nějaké zkušenosti a budu ve školství. :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist