Pohlaví dítěte - první trimestr

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27965 4.3.2011 18:35

Ahoj womenzonky, chci se zeptat: Stalo se Vám některé, že Vám při screeningu v prvním trimestru řekli pohlaví a potom se to ve 20. týdnu změnilo? Zajímá mě, jaká je pravděpodobnost, že se doktor nesplete i když mě řekl, že s tím zatím nemám moc počítat, že je to docela nepřesné. Díky moc za odpovědi :-)

Tak uvidíme, je to fakt různé, musím vydržet, ale už se moc těším. Potom Vám dám vědět. Díky moc :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sigiska4.3.2011 19:54

    No jo, nám ve 12 tt tvrdil, že to bude chlapeček a nakonec ve 20tt to byla holčička. A to má 3D UTZ :-) Ve 12 tt je to dost nepřesný, malá tam měla takovou bouličku co vypadala jak pinďourek a nakonec se z toho udělala buchtička :-D Tak musíš vyržet do 20tt.

  • Mně se to sice nestalo, ale vím o takovém případu. Jedné holčině říkali na UZ pořád, že to bude hočlčka. Narodil se chlapeček. On je lékařský odhad docela přesný, když řeknou, že to bude kluk, kluk to bude. S holčičkou je to o něco horší. Klučina může mít penis sevřený mezi nožičkama a lékaři se občas spletou. Je to řídký jev, ale stane se. Ještě jsem neslyšela, že by někdo říkal, že to bude kluk a narodila se holčička :-) Já jsem se ptala na každém ultrazvuku, co to bude. I na 3D ultrazvuku.

  • Mně dr kolem 15 tt na 2D utz při klasické poradně řekl, že to vypadá na hol¨ku, ale že to není zdaleka jisté. No a v 18 tt na genet. utz řekl, že je to na 90% kluk :-)

  • Mně řekli, že budeme mít holčičku při prvním těhu a opravdu to holčička bude no a teď u druhýho těhu mi už 3doktoři potvrdili taky holčičku, tak tomu věřím :)

  • Mně dr.řekl ve 12.tt že budeme mít kluka a ve 20.tt se to potvrdilo.Máme holčičku a na oznámení pohlaví jsem si musela počkat až do posledního ultrazvuku,kdy se zjišťuje jak je mimčo otočené.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist