Podvedla jsem přítele

Otázku položila: Anonymní uživatelka #369902 16.1.2017 12:21

Ahoj holky, udělala nějaká z vás stejnou chybu jako já ? Mám přítele se kterým budeme dva roky, no... a poslední dobou nám to neklapalo v sexu, moc jsme spolu nekomunikovali, a já jsem mu naznačovala že mi chybí sex a experimentování, ale on mě nevyslechl, jen řekl ano bude to lepší ale mávl nad tím rukou.. no a já to udělala. Největší chyba v mém životě a uvědomuji si to, přítele miluji. A kvůli maličkostem opravdu nestojí si kazit vztah. Tímto bych se chtěla svěřit, přítel to ví, stalo se to před měsícem. Vím že je těžké mi věřit, ale opravdu ho miluji. Chápu že někteří lidé mají ten názor že když miluješ tak nepodvedeš.. ale není to tak uplně pravda. Každý je jiný, a já i když je můj přítel nejlepší na světě tak jsem to udělala.. Přítel je jediný člověk který mi rozumí, ví o mě vše, a i přes to všechno mě miluje. Já mu jen musím dokázat že už to nikdy neudělám a že ho opravdu miluji, že tímto jsem zjistila že on je ten jediný.. Nikdo ho nenahradí a já o nikoho jiného nestojím.. Jak mu jen dokázat že tomu tak opravdu je? Jsem mladá ale mám plány do budoucna, počítám s tím že s ním budu rodina, že budeme mít děti a hned jak udělám maturitu tak s ním začnu bydlet. Přítel vydělává a je moc hodný. Nechci s ním zůstat kvůli penězům nebo tak.. to ne, hrozně moc mě to mrzí a opravdu ho miluji.. Jen prosím o radu co mám dělat, vím že si tím každý musí projít sám a bez něčí pomoci. Že to chce čas.. Má s tím nějaká slečna/žena zkušenost? Moc děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Čistě můj názor - pokud je přítel tak super, jak píšeš, a jediná věc, která ti chyběla, bylo experimentování v sexu, pak byla nevěra fakt obrovská šlápota vedle. Ale to sis asi uvědomila i sama hned druhý den, tak ti nejdu nakládat.

    Já se dívám na vztah a na sex asi tak jako ta ohraná šlehačka na dortu. Víš, vztah je jako když spolu pečete dort. Sex je šlehačka, co se dává nahoru. Když máte dobrý dort, šlehačka ho udělá ještě lepší. Ale pokud máte mizerný dort, šlehačkou to nevylepšíš. Takže možná bylo chvíli příjemné přítele podvést a jen si slíznout šlehačku s někým jiným, jenže to se nedá pořád (ze šlehačky samotné by ti mohlo být po čase pěkně zle).
    A pro mě bylo důležité uvědomit si, že on ten sex nebude za padesát let takový jako ve dvaceti. To, co bude dělat vztah krásným, je to, jaký "dort" jste si spolu za ty roky upekli. Ať už se šlehačkou nebo bez.
    :-)

  • věřím, že sis uvědomila jak velká chyba to byla a že už ji nechceš opakovat. JENŽE! podvedla jsi ho kvůli nějakým problémům ve vztahu a pokud ty problémy nevyřešíte, bude tě to táhnout k nevěře znovu. vím o čem mluvím. ty jsi sice udělala chybu a velkou a je fajn, že chce dokázat tvou lásku, ale on si taky musí přiznat svůj podíl viny a proč jsi to udělala a pokud není schopen této sebereflexe, vznikne vám vztah kde ty budeš furt něco dkazovat a skákat kolem něj a on se nechá hýčkat, jenže v takovým ztahu těžko budeš šťastná. pokud nebude ochoten řešit problém ve vašem vztahu, řešila bych to rozchodem dokud nemáte tu rodinu
    narovinu bych se ho zeptala jakým způsobem chce dokázat tvoji lásku, jak to máš udělat aby ti začal věřit.

  • V tomto je těžké radit. Nechci tě moc soudit, ale při první krizi, že ti v sexu nevyšel vstříc, tak jsi šla za jiným?
    Podívej se na to z jiného pohledu. Takhle se přeci problémy neřeší.
    To, že jsi mladá, přeci není omluva pro nevěru... Ale stalo se, buďto se tomu postavíš čelem, půjdeš s pravdou ven, nebo budeš zatloukat.
    Moc jsem nevyčetla, tys mu to již řekla? Pokud neřekla, tak bych mu to asi neříkala, právě z důvodu, že nevěra vztah ničí, otázka je, jak moc jsi dobrá v lhaní, abys tohle dokázala tajit, protože každá nevěra/lež se jednou provalí.

  • Vzhledem k tomu, jak můj otec podváděl mou mámu, vím o nevěře svoje.. Kdyby to udělal přítel mně, nekompromisně bych ho sbalila a byl by konec. Jak se říká - podvedeš jednou, podvedeš i podruhé..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist