Podvedl mě s bývalou a už se neozval

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36698 14.7.2011 0:34

Ahoj holky, chtěla jsem se jenom zeptat na Váš názor, už jsem ze všeho tak zblbnutá, že si nevím rady ..
Chodím s přítelem 3 měsíce, tento víkend byl na akci, která trvala 3 dny, byla tam i jeho bývala a tam mě s ní podvedl, byl sice na mol, ale to ho neomlouvá ( známý tvrdí, že ona za ním chodila a on se k ní moc neznal, ale nakonec se tam spolu líbali ) .. už je to týden, co se mi neozval, napsala jsem mu smsku, co s ním je a on mi odepsal, že je nemocný a až bude ok, tak se ozve .. jenomže mu na 100% nic není, létá po venku, netu se vyhýbá, aby jsme si nepsali .. nevím co to má znamenat, jestly chce zpátky k té bývalé (3x se splu rozešli), nebo jenom neví, jak mi má říct tu nevěru, protože on ví, že jsem se vším seznámená .. už nevím co mám dělat, tak jsem chtěla slyšet Váš názor .. předem moc moc děkuju, potěší mě to .. :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Chceš slyšet názor? Tenhle chlap by mi nestál ani za to, abych tu sem psala. Kopni ho někam, holka, a to HNED!!!

  • Já si myslím, že tě prostě pustil k vodě. A jestli chceš slyšet můj názor, je to jedině dobře. Pokud mu stačí se trochu napít a začne lézt hned po jiné holce, nestojí ti ani za myšlenku.

  • mám stejný názor, když se nedokážeš udržet, nezaslouží si tě...před 2 lety se mi stalo totéž co tobě....chodili jsme spolu ani ne 3 měsíce a podvedl mě s bývalou, pak jsem zjistila, že byl 14 dní paralelně se mnou i sní (nejzvláštnější je, že jsem poznala, že je něco špatně). Omluvil se mi a já si říkala, že jsem nejšťastnější člověk na světě, ale když se mi rozleželo v hlavě, nedokázala jsem odpustit. Říkám si, že jediné štěstí bylo, že jsme spolu nespali, nemuselo mi to pak být vůbec líto...A teď když mám svýho Ondru, tak si o to víc říkám, jak jsem udělala dobře ;-)

  • full.avl14.7.2011 10:19

    Hm, takže prostě je to srab, který ti nedokáže říct do oči, že už tě nechce, nebo to dělá proto že ti byl nevěrný. Můj názor je takový, že asi jsi byla jen taková chvílková zastávka... vím, že to vyznělo blbě, ale kdyby tě sebevíc miloval a i když byl na mol, tak by ti nezahnul. Je to kluk hovado.

  • asi má chlapec zmatek a chce si všechno promyslet, záleží na tom, čemu říkáš nevěra, jestli se jen líbali nebo něco víc, ale já bych nesnesla ani to líbání a už bych tomu chlapovi nemohla věřit!!!

  • Co ti poradit..??? Natáhnout mu ji hned jak ho uvidíš, otočit se na podpatku a ODEJÍT!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist