Podvedení - pokračování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409008 10.4.2022 17:46

Ahoj, asi před měsícem jsem zde psala dotaz ohledně toho, že mě přítel podvedl na akci pod parou drog a alkoholu.
I když jsem se snažila mu odpustit a stále spolu chodíme a žijeme na bytě, tak to bylo snad první dva týdny dobré a poslední dva týdny strašné fiasko, ačkoliv se strašně snaží a jde to vidět, tak já mám neustále tendenci problém vytahovat, řešit, na druhou stranu si přeji zapomenout a jít dál, ale nějak to nejde překousnout.. hodně často brečím, vyčítám si to, vytahuji, přítel už je z toho taky mimo a slyšela jsem už, jak jsem psycho, hysterka, že si vytvářím v hlavě pseudoproblémy apod..
Nejhorší pro mě je, když si představuju, jak mě podváděl, nebo si vzpomenu na ty věci co si s tou holkou psali.
Nevím, co dělat, nevím, jestli se to někdy zlepší, nemám vůbec chuť k jídlu ani do života, vyčítá mi v podstatě že on se snaží a já pro ten vztah vůbec nic nedělám.. prosím, poraďte mi, myslíte že to má nějakou budoucnost? Já vevnitř cítím, že bez něj nechci být, ale mám prostě strašný problém to překousnout, to vše. Nemám s ním chuť ani spát, dávat si pusy, dotyky..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rozejdete se. Nebo zkus psychologa. Na toto moc rad neni.

  • macicekkajik11.4.2022 8:47

    Pokud partnerovi neodpustíš a nevyrovnáš se s tím, vztah nemá smysl. Vždy když se budete hádat, tak to proti němu vytáhneš. Na rovinu mu řekni, že tě to trápí a potřebuješ pomoci nalézt řešení, aby jsi to už pustila z hlavy a šli jste dál. Když to v sobě budeš dusit, bude to jen horší. On ví, že udělal chybu a teď je na tobě, zda mu zvládneš odpustit či ne. On je ten, který by se měl trápit a budovat si zpět tvou důvěru, kterou ztratil.

  • Myslím, že potřebuješ mnohem více času. To není něco, co člověk přejde za týden, dva a pak dělá, že je vše zalité sluncem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist