Podprsenka bez kostic

Otázku položila: Anonymní uživatelka #77501 9.12.2012 17:25

Ahojky, mám problém s podprdama. Podprsenky s kosticema nesnáším, mám asymetrickej hrudník a strašně mě tlačí a škrtí, no prostě je nechci. Tak teď nosím sportovní. Jenže já bych tak chtěla nějakou pěknou podprsenku...bez kostic. Jenomže mám malá prsa a taky malej obvod, vychází mi, že potřebuju podprsenku 60D, jenomže kde to sehnat? Všude jsou obvody od 70ti nahoru... holky myslíte, že je hodně zlé chodit třeba bez podprsenky, když má holka jedničky? Jako poničí to ty prsa, budou pak viset? Nedělají to jen velká prsa? :) Mě je třeba nepříjemné, že mi jsou vidět bradavky u těch sportovních nevyztužených podprsenek...ale zase si říkám, co je na tom zlého? Vždyť jsem se tak narodila a máme je všichni. Co si o tom myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Určite by som volila podprsenky bez kostíc ked ti tie s kosticami robia problém a to, že je ti vidno bradavky to nevadí, je to mierne príťažlívé a presne ako píšeš, šak sme sa tak narodili a je to prirodzená vec. Veľmi dôležité je ale vybrať si správnu veľkosť podprsenky aby si si prsia neničila, pomôžu k tomu rôzne tabuľký veľkostí čo sa dajú nájsť na internete, stačí trochu pogoogliť https://tabulkavelkosti.sk/podprsenky/ a nájsť si tu správnu veľkosť podprsenky pre teba. Musíš sa určite pomerať až si vieš vybrať.

  • Nevim, jestli jsi si spravne urcila velikost. Rikas, ze mas mala prsa, jednicky a vychazi ti kosicek D? To by byly uz ctverky :) Doporucovala bych pro sichr velikost urcit znovu, napr. tady je odkaz http://www.tabulkavelikosti.cz/podprsenky
    Jinak na tom chodit naostro v tvem pripade nevidim nic spatneho, spis jsem slysela nazory, ze kdejake podprsenky ty prsa spis nici, takze tho bych se nebala.

  • Co vím, tak mužům se dost líbí právě viditelné bradavky, přeci jen ty už tak často nevidí;-)Určitě je dobré mít i podprsenku, která toto umožňuje (když už nechodit bez podprsenky)..Pro správnou velikost podprsenky Ti nezbyde, než zajít do specializovaného obchodu (ale ne kde jakého, musíš se prostě poptat a vyzkoušet). Opravdu jsou všude k sehnání obvody od 70ti nahoru, ale jen do košíčku D..takže já se v běžné konfekci při obvodu 70 také nechytám. Jinak jestli máš podprsenku 60 D, tak to vychází asi jako 70C a to až tak malá prsa (navíc při takovém obvodu) nejsou..Určitě se vyrábí podprsenka i pro Tebe, ale ten běžný výběr velikostí podprsenek je k pláči..Všude mraky podprsenek, zajímalo by mě pro koho...(asi pro ty, co se nezabývají tím, zda jim podprsenka sedí nebo ne, často vidím ženy, které mají podprsenku s velkým obvodem, či jim prsa přetékají, od jisté doby to sleduji a kroutím hlavou nad tou nabídkou, není se čemu divit, protože když chce žena padnoucí podprsenku, tak si musí připlatit pár stovek, protože v běžné nabídce nenalezne)

  • http://www.spravnapodprsenka.cz/dulezite/kalkulator-velikosti
    Podle této kalkulačky jsem se změřila a koupila si konečně správnou velikost podprsenky, nikdy jsem nebyla spokojenejší. Mají i kamenný obchod a e-shop, které ovšem nemám je vyzkoušené. Nejmenší obvody mají 28 (což by mělo odpovídat 60).
    Jinak já si podprsenku objednala přes ebay, je tam velký výběr a ty ceny i s poštovným vycházejí často levněji, než tady (u značkových podprsenek).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist