Podprsenka

Otázku položila: Verousek89 24.11.2011 12:54

Holky. Mám problém s podprsenkama. Mám vcelku velká prsa. Tak 75-80E a nemůžu najít podprsenku, která by mi seděla a prsa mi hezky držela. Největší problém mám ten, že si koupím podprsenku, a upozorňuji, že si nekupuju podprsenky za 100kč, ale investuji do ní třeba 800kč ve specializovaném obchodě, tak třeba po měsíci-dvou nošení se mi podprsenka roztáhne po obvodu a pak je mi velká a pod prsama mi hodně plandá, následkem toho mi ta podprsenka nesedí. Nemáte nějakou radu nebo obchod? .. Zkoušela jsem si i s menším obvodem, ale ty v obchodě nedopnu, už ty co si kupuji v obchodě sotva dopnu a po nějakém tom měsíci nošení se mi roztáhnou.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky, jak píšou holky, tak paní Konarovská je na to specialistka :-) Její rady jsem si několikrát prohlédla na internetu a ona doporučuje obvod koupit o číslo menší, tj. když vycházíš na 75, tak si koupit vel. 70 s tím, že budeš zapínat na ten nejvolnější háček. Velikost košíčku si ale pak musíš pořídit větší, takže pokud je tvoje velikost košíčku E, tak by sis měla teoreticky zkoušet podprsenky o velikosti 70F...

  • Co já tak znám, tak v televizi bývá paní Konarovská bývá v televizi, obchod má tuším v Praze, tak možná by stálo za to se jít poradit, popř. koupit tam. Ale zkušenosti nemám, jen mě to napadlo.

  • Mám taky 75E a nemám s podprsenkami žádný problém. Seženu na sebe cokoli v pohodě v normálním obchodě s prádlem. Ani se mi neroztáhnou nijak zvlášť. Jaké máš přesně rozměry? Pod prsy hlavně? Přesně 75cm nebo víc? Potřebuješ podprsenku, abys ji nezapla až na poslední háček ale spíš na krajní (!!!) a po vytahání (po vyprání a nošení) mohla ještě zapínat na jiné háčky. Já třeba mám přesně 75cm obvod a tak jsem si vždy 75 kupovala, ale někdy je lepší 70, pač mám pak ještě háčky do rezervy.
    Taky záleží v čem a jak pereš. Já tedy při 40st., i to ždímu ale nijak se mi nikdy podprsenky nevytahaly. Jsou i dobré obchody, kde ti po nějaké chvíli nošení obvod přešijou, upraví. Stačí se popídit, zeptat.

  • Borlova24.11.2011 17:20

    Mě vyhovuje pouze firma Marie jo. Konkrétně jeden tip, myslím že se jmenuje Avente, nebo tak nějak. Mám taky velký prsa a sehnat sedící podprdu bylo pro mě vždycky umění. Tahle nejenom, že dobře sedí ale nevytahuje se a má silikonový proužky, který zabraňujou posunování na zádech. Má odepínací ramínka a hezky vypadá. Akorát je dražší, stojí kolem 1800 Kč:-(

  • Ahoj. Měla jsem stejný problém, podprsenek jsem vyzkoušela nespočet. A nakonec jsem zakotvila u firmy Chantelle. Jsou dražší (někdy až ke 2000 Kč), ale drží, s prsama dělají zázraky a jinou bych už nekoupila :)

  • A zkoušela jsi bezešvou podprsenku? U mě to byl rozdíl jako den a noc :) Kupuji je z https://www.intimidea.cz/podprsenky/ tak třeba ti to pomůže.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist