Podprda Victoria's secret Miraculous

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22464 15.3.2011 21:28

Ahojky holky po dlouhý době mám na Vás otázečku. Máte zkušenosti s toutu podprsenkou? Zvažuji její koupi, i přesto, že je poněkud finančně náročnější, prý přidá až 2 čísla, docela dost mě láká i přesto, že mám prsa docela velká svá, ale líbí se mi i ta plnost a tvar který jim ta podprsenka dodá, ale je tomu tak vážně vážně? :D :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, mela ji jedna znama a rikala, ze uz jinou nechce. Ukazovala mi ji a fakt sedela vyborne a byla i nadherna. Ja ji chtela taky,ale byla moznost si ji objednat jenom pres net a to jsem nechtela riskovat, jelikoz pri vetsich prsách je potreba zkusit, to urcite sama znas. Ja bych ti doporucila zajit si v Praze za pani Konarovskou do salonu Le Chaton, vyborne ti tam poradi. Udelala jsem tam nakup pred trema mesici a reknu ti, ze jine podprdy uz na sebe nedam. Sice je to drazsi nez Victoria Secrets,ale nikdy sem nemela na sobe neco tak bajecneho, hlavne ten tvar :-) ( Ja zacinam uz setrit pomalu na dalsi nakup :-))

  • osobní zkušenost s ní nemám, ale nemyslím, že je dobré, když ženy extrémě mění vizuální tvary poprsí...co pak řekneš chlapovi, až se svlékneš před sexem a prsa ti o několik centimetrů spadnou a budou o číslo menší? jak se asi chlap bude tvářit?
    Mimo to, okolí si třeba všimne, té náhlé změny a jiný den až si vezmeš podprdu obyčejnou, si budou říkat...hm, tak jo.
    Osobně mi to přijde hodně divný.
    Přeci je na každé ženě nejkrásnější přirozenost, a né tuny makeupu, vyztužená prsa, upnuté oblečení.....když ji pak vidí chlap po ránu, aby se vyděsil kdo že to s ním vůbec v bytě je a kde je ta kočka, kterou večer přivedl domů

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist