Podpatky na první den na střední?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80420 30.8.2015 13:00

Ahoj holky, můj první den na střední škole už je skoro tu a já pořád přemýšlím, co si vzít na sebe :-) dozvěděla jsem se, že to bude prý takové trochu slavnostnější, že nám bude ředitel dávat i kytky :-) určitě si vezmu nějaké šaty, ale chtěla jsem se vás zeptat, jestli není blbé dát si podpatky? Přeci jenom je to pořád škola a já nechci přijít do třídy jediná v podpatcích a být všem akorát tak pro smích :-( co myslíte?

  • 30.08.2015 17:11:35 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co zvolit nějakou pohodlnější obuv ? Přeci jenom v tom budeš stát tak aby tě pak neboleli nohy. Zkus zvolit třeba nějaké balerinky. Budou vypadat elegantně a hezky.:-)

  • Elfen30.8.2015 13:48

    Taky na podpatcích nevidím nic špatného, chodila jsem v nich běžně většinu střední. Navíc pokud víš, že to bude slavnostnější. Jinak ale taky dost záleží jak se chceš "zapsat", přeci jen se nejspíš poprvé uvidíš s novýma lidma, spolužákama, a první dojem zůstane hodně dlouho. ;-)

  • Martasek8930.8.2015 13:16

    Proč ne? Podpatky nejsou nic hrozného a teoreticky ke "slušnému oblečení" patří. Ne každá musí mít třeba baleríny, že :)

  • hiuhi30.8.2015 13:38

    Na podpatcich nevidim nic spatneho... ;-)
    Ja v podpatcich chodila normalne i do skoly, ne jen ve slavnostni dny... ;-)

  • záleží jaké podpatky a jak jsi na nich zdatná ;-) asi bych nevolila 15 centimetrové jehly, ale nějakou normální výšku podpatku klidně. K šatům se to vyloženě hodí ;-)

  • Podpadky urcite jo! Nejake akorat ne moc vysoke😊 at Ti to slusi...to vis, prvni dojem😊

  • Hele proč ne? Pokud se v tom citíš dobře tak jdi do toho. Na první den nové školy se vyfikne každý.;-) Pokud by jsi chtěla něco méně formálního tak třeba džíny a halenka, k tomu si můžeš vzít i podpadky nebo ty baleríny. Ale když se v šatech a podpadcích cítíš fajn tak jen do toho. :-)

  • Hele podpatky jsou v pohodě. :) Já sebou do kabelky balila i ty balerínky a pak se vyplatily. Paní ředitelové se podpatky moc nelíbily. Pak se naštěstí ředitelé měnili. :) Jinak nám na škole bylo totiž řečeno, že podpatky jsou v pořádku, ale musí mít samozřejmě přiměřenou výšku, nesmí být páskové a musí mít uzavřenou špičku, až potom jsou to prý společenské boty vhodné na slavnostní uvítání a podobně. Jinak jsou to prý boty na ples nebo na party. No byly jsme z toho my holky teda opravdu paf. :D

  • Ahojte mamky, vůbec z toho nebuďte ve stresu. Já tedy také byla zpočátku, ale přečetla jsem si článek na webu https://jsme.cz/nastup-do-prvni-tridy a myslím si, že tam mají docela dobře popsáno, co to pro dítě a pro rodiče znamená. Vůbec to není tak děsivá a strašná věc, jak to navenek může působit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 536 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist